in

Посол України в Італії Євген Перелигін зустрівся з представниками української громади

   7 лютого 2014 року у приміщенні Посольства України відбулася зустріч Посла України в Італії Євгена Перелигіна з представниками української громади та греко-католицької церкви.

У ході зустрічі обговорено широкий спектр питань, зокрема внутрішньополітичну ситуацію в Україні, позицію представників української громади та італійських інституцій щодо цих процесів.

Посол України поінформував учасників зустрічі про продовження роботи щодо європейської інтеграції України, зокрема підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також наголосив, що Посольство виступає за активізацію взаємодії з громадою з метою обговорення реалізації спільних проектів.

У ході зустрічі відбувся також обмін думками щодо можливих шляхів вирішення питання гуманітарної допомоги, яку збирає українська громада.

Окрему увагу у рамках зустрічі приділено взаємодії на культурно-гуманітарному та освітянському напрямках. Посол зазначив, що 2014 рік є Роком Тараса Шевченка та закликав представників української громади до активної взаємодії для відзначення цієї важливої події в Італії.

Євген Перелигін повідомив про заплановані заходи для вирішення потреб українських шкіл в Італії, а також про плани відвідання найближчим часом нової української школи у м.Перуджа.

http://italy.mfa.gov.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ема Марроне представлятиме Італію на Євробаченні–2014

KUBE – Україно моя (Встань) #Євромайдан