in

Привітання Посла України при Апостольській Столиці з нагоди Дня Незалежності України

Як повідомили в Апостольській Нунціатурі в Києві, з нагоди 19-ї річниці Незалежності український народ привітав Святіший Отець Венедикт XVI. Відповідна телеграма на ім’я Глави Держави надійшла з Державного Секретаріату Апостольської Столиці.

А з вітальним словом перед мікрофоном Ватиканського Радіо – пані Тетяна Іжевська, Надзвичайний та Повноважний Посол України при Апостольській Столиці:

«Дорогі українці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 19-ї річниці Незалежності України та Дня Державного прапора України! Відновлення української державності є наочним доказом торжества історичної правди та справедливості, воно увінчало прагнення нашого народу до волі та незалежності. Це радісне свято засвідчує не тільки важливий етап історичного буття нашої Батьківщини, але й непрестанне ствердження її духовних основ. Важливою передумовою матеріального та суспільного благополуччя є моральний розвиток на основі християнських цінностей. Вірю, що спільними зусиллями ми досягнемо високого рівня розвитку нашого суспільства на благо всіх українців. Слава Україні!»

З нагоди Дня Незалежності Посол України при Апостольській Столиці Тетяна Іжевська, разом з працівниками Посольства, за участю керівника Української редакції Ватиканського Радіо, поклали вінок біля пам’ятника Тарасу Шевченку при римському греко-католицькому соборі Святої Софії.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Китай спростить візовий режим з Україною

Ізабелла Росселліні очолить журі Берлінського кінофестивалю