in

Римські святкування Дня Незалежності

   Українська громада Риму зібралася в соборі Святої Софії, щоб спільно відзначити головне свято своєї батьківщини та вшанувати її героїв.

В неділю, 23 серпня Собор “Святої Софії” та Релігійне Товариство “Свята Софія” запросило українців у Римі на спільну молитву з нагоди 24-ї річниці  Незалежності Української Держави.

Молитовна зустріч розпочалася Божественною Літургію та Молебенем до Пресвятої Богородиці у супроводі хору Папської української колегії святого Йосафата.

“Нехай наша молитва утихомирить тих, хто противиться постановам та заповідям Божим, розвiє злi задуми ворога і допоможе зберегти нашу Державу і наш Народ” – прокоментував із цієї нагоди Пасторальний координатор для українців Греко католиків в Італії та Іспанії отець Марко Семеген.

На церковному подвір’ї біля пам’ятника Т. Шевченкові, концертною програмою, яку приготувала українська молодь, яка гуртується при храмі, під час якої до громади звернулися очільники українських дипломатичних місій у Ватикані та Італії, повідомляє Радіо Ватикан.

Урочистий захід завершився покладенням квітів біля пам’ятника Шевченкові та виконанням державного гімну України.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Один на один із скорпіоном. Що робити?

Джентілоні: Італія не проти зняти санкції, але все залежить від Кремля