in

Текст звернення до дипломатичних працівників в рамках протестів перед Посольствами і Консульствами

   В рамках затвердженого плану заходів Майдану прямої дії за межами України, українці в Італії пропонують текст звернення до дипломатичного корпусу в рамках протестів перед Посольствами і Консульствами

Євгену Перелигіну
Надзвичайному та повноважному послу України
в Італійській республіці,
Дипломатичному корпусу України в італії
організаторів акцій Євромайдан – Італія

Нота протесту

З 22 листопада 2013 року мільйони українців виборюють своє право жити у вільній демократичній країні де влада має бути гарантом базових конституційних прав і свобод людини!
Але в супереч волі народу та інтересам держави України, президент Віктор Янукович продовжує політику безкомпромісного і нахабного знищення прав і свобод в Україні, відверто маніпулює інтересами держави і суспільства, цинічно використовує державний апарат виключно з метою власного збагачення і посилення тоталітарно – кримінального режиму!
Останній події свідчать, що Віктор Янукович через політику приниження і диктату несе персональну відповідальність за наслідки міжнародної ізоляції держави та жахливого масового зубожіння громадян України.
Відмова від діалогу з суспільством, неприхована жорстокість і повна несумісність заяв президента з реальним станом речей в державі, переховування в бункері «Міжгір’я» є свідчення неадекватності Віктора Януковича, який став заручником власних фобій.
Жодна людина, в інших державах світу не вийшла в підтримку Віктора Януковича! Жодна мисляча людина не стала на сторону зла, пихатості і жорстокості! Натомість мільйони громадян на усіх контенентах вийшли проти політики приниження гідності і потурання владою базових прав і свобод людини, символом чого став Віктор Янукович і його близьке оточення!
Ми звертаємось до працівників дипломатичних і консульських установ України, як інтелектуальної еліти України. Сьогодні будьте з народом вашої держави! Сьогодні Ви ще можете проявити принципову позицію і мужність, зберегти громадянське обличчя. Завтра Ви вже назавжди залишитесь в історії посібниками напівкримінального диктатора і будете ніким.
Скажіть своє слово проти злочинної організації, яка замахнулась встановити диктатуру однієї сім’ї в незалежній Україні і підтримайте свої братів і сестер в Україні, вони як ніколи потребують вашої підтримки, будьте людьми!

З повагою, НАРОД УКРАЇНИ
Італія, (Рим), “__» січня 2014 року
Слава Україні!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Почесний консул України в Італії висловив солідарність з українським народом

Вивезення за кордон домашніх тварин