in

Триває набір учасниць на конкурс “Miss badante-2021”. Ось як взяти участь

В Італії триває реєстрація учасниць на конкурс “Miss badante-2021”.

До участі у заході запрошуються красуні, незалежно від віку, чи національності. Основною умовою є – робота в Італії у секторі домашнього господарства (доглядальниці та домашні працівниці), щонайменше 3 місяці.

Захід має наметі дати жінкам, які працюють в італійських сім’ях, розважитися та відчути себе королевами.

А ще – привернути увагу суспільства до їх важливої, часто непоміченої, чи недооціненої.

Хоча конкурс існує уже 7 років, на нього вперше запросили українок.

ACLI Colf, Італійська Християнська Асоціація Італійських Працівників що опікується сектором домашнього господарства, у дослідженні “Подорож у роботу по догляду. Як живеться і працюється в італійських сім’ях” (видання Ediesse від 2016 року), зазначає, що із 200 тисяч – орієнтовної оцінки кількості доглядальниць – 23% походять із Румунії, а 22% – з України.

Саме представниці цих двох громад і є у цьому році найчисельнішими учасницями заходу.

Італія є одною із країн із найвищим середнім віком населення. Тому, робота доглядальниць несе важливу соціальну роль. Італійці доручають їм найцінніше: батьків, дітей та дім. Це дозволяє їм будувати власне життя та кар’єру.

Фото у цій статті ілюструють фінал останнього конкурсу, проведеного перед пандемією у 2019 році.

На них ми бачимо красивих, усміхнених жінок, які представляють себе та культуру свого народу. Мають можливість продемонструвати власні таланти, а також – озвучити проблеми, із якими стикаються щодня.

Якщо ви живете і працюєте в Італії в секторі домашнього господарства, запрошуємо вас взяти участь конкурсі “Miss badante-2021”.

Нехай краса та гарний настрій назавжди будуть із вами!

Як взяти участь у конкурсі знайдете тут: УКРАЇНОК В ІТАЛІЇ ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ НА КОНКУРСІ КРАСИ “MISS BADANTE 2021”

Крім очного конкурсу, який проходитиме у неділю, 20 червня 2021 року, у ресторані “Лас-Вегас” у мальовничому містечку Чівіта-Кастеллана, (60 км від Рима, поблизу міста Вітербо), буде проведено онлайн конкурс «Miss badante web-2021».

Взяти участь у ньому можуть домашні працівниці, незалежно від того, у якій частині Італії вони живуть. Підсумки конкурсу підбиватимуться на основі рішень технічного журі та уподобань користувачів соціальних мереж.

Як взяти у ньому участь читайте тут.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 9 Середній: 4.7]

Приєднуйся до спільного перегляд матчу “Україна-Австрія” у Римі на Євро-2020

Ось куди українці можуть поїхати по безвізу цього літа