in

Увага, акція на продаж квитків на єдиний концерт Дзідьо. Лише два дні!

Скористайтеся промоцією! Лише два дні, 12 і 13 травня, квитки на єдиний концерт гурту Дзідзьо в Італії реалізовуватимуться за принципом 2+1.Тобто, купуючи 2 квитки, ви отримуєте третій абсолютно безкоштовно! Після завершення акції та у день концерту квитки, реалізовуватимуться за повною вартістю.

 

Друзі, святкуймо цю радісну подію разом з Дзідзьо! Сто мільйонів живих справжніх переглядів на його каналі!! З такою командою і до мільярду недалеко.

Дякуємо всьому гурту за творчість від душі.

В звязку з цим Дзідзьо оголошує шалену акцію для своїх фанатів : 12 і 13 травня купуючи два квитки вартістю 35 чи 50 євро, третій – БЕЗКОШТОВНИЙ! Акція триватиме лише 2 дні.

Більше того. Серед шанувальників Дзідзьо є багато дітей, тому зустріч із народним філософом для учнів шкіл Рима, Казерти та Неаполя – безкоштовний. Ті з батьків, які хочуть прийти на концерт із дітьми, без жодних обмежень, повинні повідомити про це дистриб’юторів.

Але це ще не все. У четвер 14 травня в Казерті відбудеться футбольний чемпіонат серед любительських команд українців з різних куточків Італії. Дзідьо – знаний фанат м’яча та воріт – дарує переможцям суботньої зустрічі «третій тайм» на його концерті, де спорт поєднається із культурою та жартами.

Єдиний концерт Дзідзьо в Італії відбудеться 15 травня 2016 році у престижному концертному залі Palapartenope (http://www.palapartenope.it/) за адресою via C.Barbagallo 115 Napoli. Початок о 18.00. Не пропустіть можливості побувати із друзями на концерті мегапопулярного гурту Дзідзьо.

Скористайтеся супер можливістю та замовляйте квитки вже зараз. Після завершення акції та у день концерту квитки, реалізовуватимуться за повною вартістю.

Довідки та замовлення квитків за телефоном:
У Неаполі:  +39 388 43 66 493 та +39 329 047 34 01
У Римі: +39 320 46 36 129
_____________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українка балотується депутатом мерії міста Рим

Полуничний тірамісу – рецепт підіймає до небес від ніжності