in

Українська гімнастка здобула дві золоті медалі на етапі Кубка світу в Пезаро

У Песаро (Італія) завершилися змагання етапу Кубка світу з художньої гімнастики, де українка Ганна Різатдінова здобула дві золоті медалі у вправах з м’ячем і стрічкою.

Українська гімнастка здобула дві золоті медалі на етапі Кубка світу в Італії Ганна Різатдінова.

Всього на рахунку українки чотири нагороди, в тому числі, бронза у багатоборстві.

У вправі з м’ячем судді оцінили виступ українки в 18,650 бали. На п’єдесталі пошани українка випередила росіянку Діну Аверіну і Мелітіну Станюту з Білорусі, які розділили друге місце – за 18,500 бали. А у вправі зі стрічкою українка отримала від суддів 18,600 бали. Тут друге місце розділили Аверіна і Сей Йон Джей з Південної Кореї, повідомляє офіційний сайт змагань.

Українка завоювала срібло у вправі з обручем, де заробила від суддів 18,650 бали. Чемпіонкою тут стала Маргарита Мамун з Росії (19,100), бронзовим призером – Аверіна (18,600).

Напередодні, в багатоборстві Різатдінова показала загальний результат за чотири вправи 74,550 бали, завоювавши бронзу. Переможницею турніру стала Яна Кудрявцева з Росії (76,450), срібло у Мамун – 75.900.

Етап Кубка світу в Песаро відбувався 1-3 квітня.

27 березня українська гімнастка Різатдінова стала срібною призеркою  Гран-Прі з художньої гімнастики у Тьє.

Нагадаємо, що 28 лютого українка Ганна Різатдінова стала переможницею першого етапу Кубка світу з художньої гімнастики в Еспоо (Фінляндія) у вправі з обручем.

До того ж Ганна Різатдінова також виграла п’ять золотих медалей у п’ятьох видах програми з художньої гімнастики на перших змаганнях олімпійського циклу LA Lights 2016, які відбулися у Лос-Анджелесі.

____________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Які документи потрібні українцям, щоб перетнути кордон

Вірні УГКЦ в Італії матимуть нового пасторального координатора