in

Українська збірна із пляжного футболу на світовій першості в місті Равенна (Італія) перемога японців

Збірна України з пляжного футболу бере участь у фінальному турнірі світової першості в місті Равенна (Італія) з 1 по 11 вересня. Обігравши японців у другому матчі групового турніру, збірна України здобула гарний шанс на вихід до чвертьфіналу чемпіонату світу.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

Україна − Японія − 4:2 (1:0, 2:1, 1:1). Матч групового турніру фінального етапу чемпіонату світу-2011. 4 вересня. Равенна (Італія).

Голи: 1:0 Пачев (1), 2:0 Боженко (19), 3:0 Зборовський (20), 3:1 Ода (21), 3:2 Комакі (30), 4:2 Мозговий (33).

Україна: Сидоренко, Гладченко; І.Борсук, Пачев, Боженко, Зборовський; А.Борсук, Мозговий, Бутко, Назаренко, Євдокимов, Корнійчук.
Японія: Терукіна, Джіноза; Ода, Табата, Кавахарадзука, Тома; Аракакі, Макіно, Уєхара, Судзукі, Ямаучі, Комакі.

На 27-й хвилині Судзукі не реалізував пенальті.

У другому турі групових змагань світової першості, що проходить в італійській Равенні, збірна України перемогла чемпіона Азії команду Японії − 4:2. Перший же удар по воротах у виконанні нашого гравця досяг мети. Це Роман Пачев, котрому після першого введення м’яча у гру відпасували на правий фланг, невідпорно «вистрілив» низом у дальній кут − 1:0. До першої перерви суперники обмінялися кількома небезпечними випадами, але обидва голкіпери діяли в «рамці» бездоганно.

У другій 12-хвилинці синьо-жовті продовжували утримувати ініціативу. Якщо фірмовий удар Олега Зборовського в падінні через себе Терукіна витягнув з-під поперечини, то Сергій Боженко влучив точнісінько в кут − м’яч від стійки вдруге заскочив у сітку японських воріт. А за якихось півтори хвилини Зборовський довів рахунок до великого, головою втіливши в гол витончений пас Андрія Євдокимова.

Останній період виявився найважчим для підопічних Сергія Кучеренка. Скоротивши відставання ще до перерви, японці здобули право на пенальті, що його не реалізував, пробивши значно вище воріт, Судзукі. Похибку партнера виправив Комакі, поціливши у верхній ближній кут. Однак останнє слово все ж було за українцями − Олег Мозговий бездоганно пробив штрафний, майже через увесь майданчик влучивши в «дев’ятку».

Поступившись у другому поспіль матчі, японці втратили шанси на вихід у плей-офф. Для наших же хлопців шлях у чвертьфінал проляже 6 вересня через зустріч із командою Мексики. Мексиканці програли в основний час Бразилії (2:5) і перед очним побаченням претенденти на вихід із групи мають по три очки (у бразильців − п’ять). Перемога в заключній грі для кожного з них означатиме право на продовження боротьби. Початок матчу Україна − Мексика − о 16.30 за Києвом.

http://www.ffu.org.ua/

Читайте також:

Україна зіграла унічию з Бразилією, на Кубку Світу з пляжного футболу

Підтримай національну збірну України на Кубку Світу з пляжного футболу!!

Збірна України з пляжного футболу змагатиметься у фінальному турнірі світової першості в місті Равенна

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Трьох учасниць Міс Італія виключили з конкурсу за занадто сексуальні фото

Українська газета в Італії. Перші шпальти 2010 рік (ФОТО)