in

Українська молодь діаспори зустрінеться у Києві

   В другій половині серпня у Києвї проходитиме Зустріч української молоді діаспори “Київ 2011” (робоча назва) та Конференція “Молодь діаспори – майбутнє закордонного українства”, організатором якого є Конференція українських молодечих організацій Світового Конґресу Українців (КУМО СКУ) та ВМГО Молодий Народний Рух з України (МНР).

Участь у заході братимуть 50 делегатів з країн організованого проживання української діаспори. Орієнтовна дата проведення Зустрічі-Конференції 15-24 серпня або 22-31 серпня, і залежитеме від організації Всесвітнього форуму українців у Києві.

Українські молодіжні та студентські організації діаспори  будуть  представлені одним делегатом.

Кількість гостей необмежена. Вік всіх учасників Зустрічі 18-35 років.

У рамках програми заплановано: презентації українських громад і молоді діаспори та молодіжних організацій, презентації молодіжних організацій України, Конференція, робота в секціях, тренінґи та неформальні едукації молодіжних лідерів, майстер-класи, презентації європейських молодіжних фондів, зустрічі з відомими політиками України, зустрічі з високими чинами УГКЦ і УПЦ КП, керівниками Світового та Eвропейського Конґресу Українців, українськими журналістами, письменниками, громадьскими та культурними діячами. Також заплановано екскурсії, концерти та українські вечірки.

Для делегатів організатори намагатимуться забезпечити харчування та проживання, а гості оплачуватимуть приїзд до Києва для всіх за власні кошти.

Заяви просимо подавати не пізніше 5-го липня 2011 р. на e-mail КУМО СКУ kumosku@gmail.com Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Світовому і Eвропейському Конгресу Українців.

Гостям також потрібно буде надіслати лист рекомендацію від українських громадських організацій діаспори. Незабаром буде надано більш детальну інформацію.

З повагою,

Мирослав Гочак
голова КУМО СКУ

P.S.  Просимо заповнити неформальну анкету, чим допоможете скласти кращу програму! https://spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dG4wYkt5ZUxRdGRxTXQwVTRhMGZ3aHc6MA

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Почасвся запис в італійські університети

Запис до Національної служби охорони здоров’я Італії