in

“Українська ракета” Андрій Говоров завоював дві медалі на міжнародних змаганнях в Римі

alt  Плавець Андрій Говоров виграв “срібло” та “бронзу” на міжнародному турнірі з плавання “Trofeo Sette Colli”, який завершився у Римі, Італія. Змагання завершилися 15 червня пізно ввечері, передає УНН з посиланням на прес-службу Федерації плавання України.

“Українська ракета”, як називають Говорова за кордоном, фінішував другим на дистанції 50 метрів батерфляєм з результатом 23.33. Цим досягнення Говоров побив також рекорд України. Він поступився першістю лише чемпіону світу бразильцеві Ніколасу Сантосу. Ще одну “бронзу” нашому спортсмену вдалося відвоювати на дистанції 50м вільним стилем з результатом 22.17.

“На цих змаганнях у Говорова були серйозні суперники — чемпіони світу та олімпійські чемпіони, — каже головний тренер збірної України Андрій Сердінов. — Цей спортсмен успішно виступає і показує високі результати протягом усього періоду підготовки до чемпіонату світу в Барселоні”.

“Trofeo Sette Colli” — традиційний міжнародний турнір з плавання, що проходять у Римі, Італія. Вперше змагання стартували в італійській столиці півстоліття тому.

http://www.unn.com.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

В П’яченці через спеку помер трирічний хлопчик, якого батько забув в автомобілі

Що станеться із дозволом на проживання із сімейних мотивів у випадку розлучення та розірвання шлюбу?