in

Українська скрипалька акомпонувала Бочеллі на фестивалі Санремо

   В суботу 19-ти річна українка Анастасія Петришак виступила у фінальному вечорі найвідомішого італійського пісенного фестивалю в Санремо.

Донька українських мігрантів в Італії, родом з Івано-Франківська, акомпонувала на скрипці Андреа Бочеллі.  Виступ Бочеллі у супроводі Насті Петришак подивилися в прямому ефірі більше 13 мільйонів глядачів. Про це Медіа-порталу VIDIA повідомили в прес-службі Християнського товариства українців в Італії.

Дівчина не вперше акомпанує видатному Італійцю. У 17 років вона акомпанувала всесвітньо відомому тенору на його концерті в Мілані у присутності 2000 глядачів. Перед українською публікою Настя вперше виступила в Римі, в театрі «Елізео», під час святкування 20-річниці Незалежності України, організованого Християнським товариством українців в Італії.

Анастасія розпочала заняття скрипкою в Івано-Франківську, коли їй було 5 років. Пізніше її батьки виїхали до Італії. В 2005 році до них приїхала донька і продовжила заняття скрипкою. Батьки створили їй всі необхідні умови для розвитку музичного таланту, фактично, присвятивши цьому своє життя.

Незважаючи на юний вік, тендітна бойківчанка дуже швидко полонила італійську публіку своєю віртуозною грою на скрипці. За декілька останніх років вона стала абсолютним перможцем практично всіх італійських конкурсів скрипалів, закінчила з відзнакою 2 італійскі музичні вищі навчальні заклади. На концертах їй акомпанують кращі оркестри Італії.

http://vidia.org/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

A Roma sarà inaugurato museo di Mykola Gogol

У Санремо переміг найкращий артист Європи