in

Українська школа в Новарі відсвяткувала завершення навчального року

   Українська школа св. Кирила та Методія, що діє при парафії Різдва Пресвятої Богородиці в Новарі та Боргоманеро, відсвяткувала завершення навчання у цьому році.

Основний напрямок діяльності навчальноо закладу – розвиток та збереження української мови та культури. Тут діти, віком від 5 років, знайомляться із українознавством, мовою, читанням, катехизмом тощо.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

З нагоди Останнього дзвоника учні, вчителі та вихователі приготували концертну програму під назвою “Українські серця”. Концерт відбувся в приміщені театру Piccola Coccia відразу ж по закінченню Недільного Богослуження та розпочався вступним словом отця Юрія Іванюти.

 Ведучими програми були виховател, брати чину Салезіян Дон Боско, Тарас та Роман разом із вчителями. В цей день як діти, так і батьки змогли продемонструвати свої сценічні здібності: пісні, відрі та веселі конкурси змінювали один одного.

 

Школа чекає вас у наступному навчальному році.

Зацікавлених просимо звертатися за номером: 328 331 58 59

Повний список українських шкіл в Італії знайдете ТУТ

 

————————————-

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: еміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з еміграційних справ.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Футбол у Казерті об’єднав українську молодь в Італії

Долучись до благодійної акції «Подаруй дитині шкільний ранець» у Римі та Мілані!