in

Український генконсул зустрівся з представниками асоціації «Україна Плюс – Мілан»

Генеральний консул України в італійському Мілані Андрій Картиш зустрілися з представниками Асоціації сприяння соціалізації «Україна Плюс – Мілан» (Ucraina Più – Milano) Наталією Стасюк, Орисею Максимюк, Людмилою Костів і президенткою Іриною Луць.

Як передає Укрінформ, про це повідомило генконсульство України в Мілані.

Під час зустрічі детально обговорили ключову ініціативу асоціації на 2021 рік – організацію в Україні та в Італії сенсорної фотовиставки «Kyiv Review», а також майбутніх культурно-мистецьких та соціальних проєктів.

Також домовилися згуртувати спільні зусилля для реалізації масштабних іміджевих заходів у Мілані та інших містах консульського округу.

Крім того, генконсул подарував гостям книги Дар’ї Бурої «Справжні герої. Віталій Марків».

Нагадаємо, культурна асоціація «Україна плюс – Мілан» збирає українську бібліотеку. Створення української бібліотеки в Мілані розпочалося наприкінці 2020 року й відбувається за сприяння письменників, видавництв, бібліотек та усіх, хто «хоче зробити свій внесок в українську культуру і хто вважає, що поширення українського слова являється надзвичайно важливим, як наразі, так і надалі».


Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії виявили «Індійський» штам коронавірусу

В Італії ввели вже понад 16 мільйонів доз вакцини від COVID-19