in

Український нардеп шикарно відзначив ДН в Італії

Нардеп Олександр Онищенко святкував день народження в Італії. Віра Брежнєва була ведучою

У числі гостей іменинника були голлівудський актор Броуді і кримінальний авторитет Пупс.
 
Нардеп Олександр Онищенко відзначив свій 47-й день народження в Італії, влаштувавши віп-вечірку. Фотографії з торжества він розмістив на своїй сторінці в Instagram.
 
Свято проходило в елітному кінному клубі Arezzo Equestrian Center, розташованому в Ареццо. Нагадаємо, Онищенко очолює Федерацію кінного спорту України і захоплюється верховою їздою. При цьому у нього є десятки породистих коней.
 
На фото видно, що колеги по команді прикрасили повітряними кулями стійло для нардепа. Ведучою свята була українська співачка Віра Брежнєва, яка також співала для гостей.
 
У числі запрошених можна було побачити голлівудського актора Едріена Броуді, володаря “Золотого глобуса” за роль у фільмі “Піаніст”. Він подарував імениннику двометровий портрет.
 
 
На одному з фото Онищенко стоїть в обнімку з репером Тіматі, акторкою Перис Гілтон і супермоделлю Іриною Шейк. “Нагадали мені про мій день народження”, – підписав нардеп знімок.
 
Також свято відвідав колишній нардеп Ігор Кривецький, якого ЗМІ називають спонсором ВО Свобода і кримінальним авторитетом на прізвисько Пупс.
 
Олександр Онищенко входить в сотню найбагатших людей України за версією Forbes за 2015 рік. На його запрошення в країну приїжджали акторки Ольга Куриленко і Перис Гілтон, актори Жан-Клод Ван Дамм, Сильвестр Сталлоне і Дольф Лундгрен.

_________________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Виїзне консульське обслуговування громадян в Косенці

Епіляції зони бікіні вдома та в салоні