in

Українську молодь Італії запрошують на форум

   Українсько-італійська асоціація «Родина», за сприяння місцевої та регіональної адміністрації, запрошує українську молодь в Італії до діалогу.

Кількість молодих українців в Італії невпинно зростає. «Хтось тут працює, хтось вчиться, хтось лише недавно приїхав для об’ єднння сім’ї. Час проходить, ми вливаємося в італійське суспільство, намагаємося реалізувати свої мрії та отримуємо хороші результати – та всіх об’єднує одне: ми – діти України. Рідний дім завжди залишатиметься в нашому серці!» – читаємо в прес-релізі.

Першим кроком до реалізації проекту об’єднання української молоді є проведення Форуму «Ми – майбутнє України, надія Італії!», що відбудеться 6-8 вересня цього року в містечку Серіно, неподалік від Авелліно, у регіоні Кампанія.

«Чи зможемо досягти успіху в Італії? Якими є наші перспективи? Чи знає про наші проблеми італійська та українська влада? Що може зробити для їх вирішення? – Пошук відповідей на ці та інші питання є головною метою Форуму »,- пояснює його організатор та ідеатор Тетяна Бєлякова.

Протягом трьох днів перебування в таборі проводитимуться круглі столи, зустрічі з представниками італійської влади, передбачено широку розважальну програму.

Форум української молоді в Італії – це можливість познайомитись з цікавими та активними людьми, поділитися власним досвідом на шляху до інтеграції в італійському суспільстві

Зацікавлених просимо звертатися за адресою associazione.rodena@libero.it

 

Програма Першого форуму української молоді в Італії
«Ми – майбутнє України, надія Італії!»

П ятниця 6 вересня
12:00 заїзд
13:00 обід в таборі та розселення по кімнатах / палатках
16:00 Круглий стіл. Знайомство між учасниками. Обговорення досвіду перебування в Італії, ідей, перспектив на майбутнє.
20:00 вечеря
21:00 «Співуче вогнище», пісні навколо вогню

Субота 7 вересня
9:00 сніданок в таборі
11:00 Зустріч з представниками місцевої та регіональної влади активними діячами української діаспори та делегатами українських асоціацій в Італії
13:00 обід
16:00 розваги на природі (змагання та конкурси)
21:00 «Шоу талантів» та вечірка в стилі 80-x років.

Неділя 8 вереня
9:00 сніданок
13 :00 обід та прощання

Associazione ucraino-italiana “Rodena”
via Vasto Avellino
e-mail: associazione.rodena@libero.it

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на безкоштовні курси італійської у Венето

Італійський дизайнер створив взуття із золота