in

Українці Анкони провели маніфестацію проти російського тероризму

   1 лютого, в італійському місті Анкона відбулась одна з маніфестацій проти військової агресії Росії. Про це розповіла Юлія Дегтярьова, член української діаспори.

“Анкона досить маленьке місто. Раніше в нас не проводилось жодних маніфестацій, однак ми завжди намагаємось допомагати Україні. Цього разу ми вирішили вийти на вулиці з плакатами проти російської агресії. Міська влада дозволила провести акцію на одній з центральних площ міста”, – розповіла Юлія Дегтярьова.

На маніфестацію прийшло багато українців зі своїми дітьми, котрі народились уже в Італії. Усі учасники акції тримали в руках плакати. Також перехожим роздавали листівки.

“Варто розуміти, що в Італії мало інформації в ЗМІ про війну в Україні. Вони живуть в своєму затишному світі. Звичайно, вони вивчили кольори українського прапору і знають, що в нас відбувається війна, але тут страшенний рівень дезінформації. Італійці сприймають війну в Україні як маленький локальний конфлікт”, – зазначила Дегтярьова.

Також вона розповіла, що такі маніфестації допомагають українцям в Італії справлятись з стресом. “Ми усі тут переживаємо за Україну. Такі акції допомагають нам справитись з цим колосальним стресом. Ми можемо зустрітись та поспілкуватись, поділитись своїми переживаннями”, – зазначила Юлія Дегтярьова.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Кількість українців за кордоном збільшилася в 1,5 рази

Довідка з військкомату для виїзду за кордон для чоловіків призовного віку не потрібна – прикордонники