in

Українці в Італії вимагають розслідування масових вбивств і катувань мирних громадян

   Наслідком байдужості європейських політиків було те що Янукович, спираючись на підтримку Путіна, відав наказ застосувати зброю проти мирних протестувальників.

 

З 22 листопад 2013 року весь світ спостерігає за боротьбою українського народу. Кримінальний режим, який очолював Президент Віктор Янукович повністю взяв під контроль всю владу в Україні, перетворивши парламент, суди, прокуратуру і міліцію на механізм знищення і боротьби з власним народом. Тому у народу залишався тільки одна можливість захисту – протести!

Але Віктор Янукович протягом трьох місяців відкрито зневажав протести народу і продовжував політику безкомпромісного і нахабного знищення прав і свобод в Україні, відверто маніпулював інтересами держави й суспільства, використав невиправдну жорстокість проти мирних громадян, цинічно використовував державний апарат, виключно з метою власного збагачення і посилення тоталітарно – кримінального режиму.
Італійська преса часто не зовсім коректно висвітлювала події в Україні. Українці Італії 23 лютого розпочинають акцію з метою донести до італійського суспільства і всього світу інформацію про та події в Україні. Слід чітко розуміти, що люди поклали життя за свої права і свободи і проти тотальної корупції і диктатури влади. Головні вимоги протестантів – це вимога справедливості і поваги до людини як головної соціальної цінності сьогоднішнього цивілізованого суспільства.

Європа ігнорувала прохання українців про допомогу, і загравала з Януковичем. Неодноразові вимоги про введення санкцій проти корумпованих чиновників ігнорувалися з боку ЄС. Наслідком байдужості європейських політиків було те що Янукович, спираючись на підтримку Путіна, відав наказ застосувати зброю проти мирних протестувальників. Сьогодні Європа має неприхований факт масових вбивств і катувань мирних громадян.
Українці Італії 23.02.2014 о 14-00 в Римі на площі Есквіліно провели масовий протест з вимогою до ЄС негайного розслідування катувань, вбивств і тортур проти мирних громадян в Україні, які здійснювалися диктором Януковичем, за підтримки президента Владіміра Путіна.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Такого маршу іноземців Італія ще не бачила: у Римі молились за загиблих на Майдані

Як пересилати товар за кордон?