in

Українці Новари змагалися із місцевими на футбольному полі

У Новарі відбулася зустріч місцевого футбольного клубу з українською молоддю міста.

Українські спортсмени, що представляли більше ніж 1400 українську громаду в Новарі, провели годинне тренування з гравцями команди «Новара».
 Тренування на синтетичному полі ім.Піола керував Марко Рігоні, донедавна гравець, а тепер бренд-менеджер клубу. Після привітань і фотографій з гравцями, Рігоні разом із відомими гравцями клубу (Луді, Фараго та Будзеголі) підготував деякі технічні вправи і напрацювання влучних ударів по воротах.

Наприкінці першої частини зустрічі учасники зіграли тренувальний матч на половині поля з гравцями клубу Новара.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Другу зустрічі спортсменів запланована на суботу 23/01, українці перед грою Новара-Кротоне в абсолютно винятковий спосіб зможуть скористатися роздягальнями, прес-зоною і побачити передматчеву розминку головної команди Новари зблизька.

Три українські дитини візьмуть участь в урочистому виході на поле з капітанами команд.

30 квитків на матч Новара-Кротоне подаровано для українській громаді.

Захід є частиною широкого проекту “Один день у нашому місті», організований футбольною лігою Б у співпраці Католицької Церкви в Італії з містом Новара у проекті “Новара це спорт”.

Окрема подяка Українській Греко-католицькій церкві, в особі отця Юрія Іванюти, капелана українців греко-католиків в Єпархії Новара за сприяння в організації цієї цікавої зустрічі.

Юрій Лещинський

________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Увага! Робота для молоді в Італії

За жорстоке побиття безхатченка, у Мілані засуджено двох українців