in

Українці Італії звернулися до голови СБУ із закликом захистити інтереси держави

   Активна участь агентів Російської Федерації в організації провокацій і спецоперацій, наслідком яких стали  зухвалі вбивства мирних громадян, викрадення і катування журналістів та громадських діячів, сепаратискі публічні заяви деяких політиків є свідченням повномасштабної операції з метою підірвання життєво важливих інтересів народу України, зокрема Суверенітету і територіальну цілісності держави – вважають українці Італії.

Голові Служби Безпеки
України
Україна 01601, м. Київ 1, вул. Володимирська, 35
Якименку Олександру
Григоровичу

   Активна участь агентів Російської Федерації в організації провокацій і спецоперацій, наслідком яких стали  зухвалі вбивства мирних громадян, викрадення і катування журналістів та громадських діячів, сепаратискі публічні заяви деяких політиків є свідченням повномасштабної операції з метою підірвання життєво важливих інтересів народу України, зокрема Суверенітету і територіальну цілісності держави.

На підтримку реалізації злочинних намірів керівництва РФ, в Україні зухвало і публічно діє організована шпигунська мережа, основна мета якої дестабілізація ситуації в державі, створення соціального напруження, розпалювання міжнаціонального протистояння та розгортання фашиських рухів.

В цей складний історичний період, люд згуртувався на захист державних інтересів, продажні і антинародні сили публічно проводять з’їзд сепаратистів в Харкові, інші – роблять публічні зави про федералізацію держави. Такий чином в Україні розгортається розвідувально-підривна діяльність агентів іноземних спеціальних служб, що прямо загрожує її національній безпеці.

Традиційно такими особи, що за останні 22 роки Незалежності стали символами брехні, фашизму, казнокрадства і блюзнірства: комуніст Петро Симоненко, регіонали Михайло Допкін, Генадій Кернес, Олег Царьов, Вадим Колісніченко. В цей, критичний для нашої держави час, замість пошуку шляхів консолідації країни, захисту від хаосу, зневіри і економічного колапсу, вони в один голос закликають до розвалу і поділу України! Для нас очевидно, що вони виконують один злочинний наказ!

       Стаття 1 Закону України «Про основи національної безпеки України» визначає поняття національної безпеки, яке захищає життєво важливі інтереси людини і, суспільства і держави, що забезпечує сталий розвиток суспільства, своєчасне виявлення, запобігання і нейтралізація реальних та потенційних загроз національним інтересам.

Відповідно до ст. 2 Закону України «Про Службу безпеки України» на СБУ покладається захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного і оборонного потенціалу України, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб, а також забезпечення охорони державної таємниці.

Ми, громада українців Італії, керуючись інтересами держави, та вимогами чинного законодавства, відповідно до ст. 5 Конституції України, вимагаємо:

1. Порушити кримінальне провадження щодо діяльності на території України мережі розвідувально-підривної діяльність агентів іноземних спеціальних служб та притягнути до відповідальності організаторів і виконавців, зокрема, громадян Петра Симоненко, Михайла Допкіна, Генадія Кернеса, Олега Царьова, Вадима Колісніченка відповідно до статтею 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України), статтею 111 (Державна зрада), сттаттею114 (Шпигунство);

2. В рамках кримінального провадження накласти арешт на майно Петра Симоненка, Олега Царьова, Вадима Колісніченка, Генадія Кернеса, Михайла Допкіна та членів їх родин;

3. В рамках кримінального провадження заборони виїзд з України Петра Симоненка, Олега Царьова, Вадима Колісніченка, Генадія Кернеса, Михайла Допкіна та членів їх родин;

4. Депортувати за межі України або заборонити в’їзд в Україну громадян іноземних держави які надають фінансову допомогу визначеним громадянам, відкрито посягають на територіальну цілісність України, здійснюють в Україні і є учасниками цієї розвідувально-підривної мережі агентів іноземних спеціальних служб.

Українці Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Соціальний мінімум у 2014 році

Mariya, badante rivoluzionaria