in

У Ватикані відзначили День Незалежності України

   З нагоди 21-ї річниці Незалежності, Україну привітав Папа Римський Бенедикт XVI

24 серпня ц.р. з нагоди Дня незалежності України у ватиканській базиліці Святого Петра було відправлено урочистий молебень. 

 

Молитовний захід відбувся у глибоко символічному для усіх християн місті – Климентинській каплиці, що є найближчим місцем до могили Святого Апостола Петра.

Учасники урочистості, серед яких були Посол України у Ватикані Тетяна Іжевська з чоловіком, священик УГКЦ о.Прокопій Лотоцький, представники дипломатичного корпусу і української релігійної громади, адресували свої молитви за мир та єдність в Українській державі, добробут і щастя в українських родинах.

На закінчення урочистості відбулась процесійна хода до мозаїк святих Володимира і Ольги, де учасники залишили запалену біля могили Святого Петра свічку – символ злагоди та добра.

З нагоди 21-ї річниці Незалежності вітання Україні, склав в особі її Президента, склав Папа Римський Бенедикт XVI: «У день, коли Україна відзначає національне свято, я з радістю складаю вітання Вам, Ваша Високоповажносте, та Вашим співвітчизникам.

Прошу Бога благословити зусилля усіх тих, хто з наполегливістю та щедрістю працює, щоб забезпечити єдність Вашої країни і подарувати мирне майбутнє усім її мешканцям.

Нехай Господь обдаровує Вашу Високоповажність та всіх громадян України своєю божественною благодаттю.» – йдеться в посланні.

http://www.mfa.gov.ua/

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Опубліковано нові умови легалізації 2012

Монті побачив перспективу завершення кризи в Італії