in

У Неаполі відвяткували День вишиванки

9 червня у найбільш мальовничому місці Неаполя відбулося святкування Дня Вишиванки. Про це повідомляє Генеральне консульство України в Неаполі.

Біля набережної у національних костюмах зібралася численна українська громада, неаполітанські друзі, представники керівництва префектури і мерії міста.


День Вишиванки став святом патріотизму, вірності народним традиціям, єдності громадян України. Після спільного виконання Національного гімну та офіційних промов були виконані численні українські та італійські музичні твори – як співвітчизниками, так і місцевими співаками.

Численна присутність та виступи на святі італійських гостей, між якими був віце-префект Л.Ротонді, ассессор Л.Марморале, відомий співака Е.Мозіелло є свідченням великої поваги з боку місцевої влади та громадськості до України, нашої громади, запорукою подальшого розвитку міжрегіонального співробітництва.

 

Генеральне консульство України в Неаполі висловлює вдячність всім, хто долучився до організації і взяв участь у святі у якості учасників і гостей.

Окрема подяка Тетяні Жук (голові асоціації “Ucraina onlus” м.Неаполь), Оксані Абраменко (голові асоціації «Небо і пшениця» м.Нола), Оксані Гавліцькій, Валентині Сачук, Лілії Капустіній, а також ведучим – Ксенії Пащенко та Златі Марків

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У липні у Джойя Тайро відбудеться виїзне консульське обслуговування

У липні відбудеться виїзне консульське обслуговування у Катанії