in

У Римі демонструватимутьфільм про Голодомор (АНОНС)

      21 березня о 10.30 у кінотеатрі Cinema Adriano di Roma, розташованого на    Piazza Cavour, 22b, пройде демонстрація документального фільму «Голодомор – заборонена пам’ять». Вхід безкоштовний.

Захід проводиться асоціацією «Європейська альтернатива», за підтримки регіону Лаціо. Перед показом, слово матимуть Олімпія Тріолі, президент асоціації, Франческа Ломастро, науковий працівник Інституту соціальної та релігійної історії у Віченці та Андрій Омельянюк, віце-президент благодійного фонду “Корда” (м.Київ).

Стрічка має на меті продемонструвати італійській публіці правду про штучний Голод в Україні, яку історія СРСР заперечували до 90 років 20 століття. Для цього автори фільму використовують прямі людські свідчення та історичні джерела.

“Теперішній конфлікт України із Росією на сягає своїми коріннями історичних сторінок, серед яких є і Голодомор –вважає Олімпія Тріолі, президент асоціації «Європейська перспектива». Європейська спілка, враховуючи історичні факти, відображені у фільмі, повинна переглянути свої стосунки на коротку та довгу перспективу з Україною, Росією, також у світлі сьогоднішніх подій, які залишають багато питань без відповідей”. – Завершує Тріолі.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Виробники пармезану проти підробок

21-22 березня вхід у музеї безкоштовний по усій Італії