in

Шахраї видурюють гроші на організацію в Італії акцій у справі засудженого нацгвардійця Віталія Марківа.

Шахраї видурюють гроші на організацію в Італії «міфічних» протестних акцій у справі засудженого нацгвардійця Віталія Марківа.

У соцмережах повідомляють про шахраїв, які під приводом організації протестних акцій в Італії у справі несправедливо засудженого нацгвардійця з Тернопільщини, Віталія Марківа, видурюють у довірливих людей кошти. Насправді ж, усі гроші потрапляють на рахунок зловмисників.

Аферисти у соцмережах створили сторінки, де зазначили карткові рахунки через які, нібито, збирають кошти у підтримку уродженця Тернопільщини.

Представники ЗМІ для вияснення ситуації спілкувалися з рідними засудженого нацгвардійця, однак ані вони, ані друзі, ані волонтери не знають про існування таких сторінок в мережі Інтернет. А досі усі акції, які проходили у підтримку Віталія Марківа, відбувались виключно за власний кошт небайдужих українців, яких вразило рішення італійського суду, який присудив українцю 24 роки ув’язнення в Італії.

З’ясувати хто вирішив скористатися ситуацією обіцяють правоохоронці. Наразі ж жодної інформації про збирачів коштів немає. Тож громадян просять ігнорувати подібні сторінки та повідомлення, адже усі перераховані гроші підуть у кишені недобросовісних аферистів.

Одну із цих сторінок (Свободу Віталію Марківу – Libertà Per Markiv!) вже заблоковано.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Допоможіть знайти тернополянина, зникого в Італії

Разумков розповів російським ЗМІ, як ”закінчити” війну на Донбасі