in

Юна українка перемогла на пісенному конкурсі Sanremo junior

4 травня 2019 року чотирнадцятирічна українка Марія Корольова перемогла в міжнародному пісенному конкурсі Sanremo junior в Італії.

Юна співачка з Дніпра виборола Гран-прі серед учасників із Північної та Південної Америки, Австралії, Африки, Европи та Азії.

“Участь брали 22 країни. Усі діти дуже сильні та талановиті. Я безмежно щаслива, що представляла Україну і це мені вдалося”, – розповідає дівчина Фактам.За словами Марії, обрати переможця було складно, адже боротьба була надзвичайною. Ще до від’їзду до Італії дівчина знала, що виступатимуть кращі з кращих – тому ретельно готувалася зі своїм викладачем. Отриманий результат для Марії є поштовхом для подальшої роботи над собою. Її мрія – стати професійною співачкою, тому перемога на міжнародній сцені обов’язково розширить можливості дівчині.

Марія звертає увагу, що перемога в Сан-Ремо – це вже другий проект на її співочому шляху. Першим був український дитячий фестиваль “Яскраві діти України”, де вона й отримала білет до Італії на конкурс.

“Сказати, що я радий – це нічого не сказати. Я щасливий! Тому що це успіх. За два роки з часу створення конкурсу “Яскраві діти України” ми досягли високої планки й тримаємо її надалі. Попри всі негаразди з культурною сферою в країні (дитяче “Євробачення” цього року Україна оминає) є інший шанс для наших дітей запалити своїм талантом світову сцену. І цей шанс не примарний, а реальний. Це стає справжнім дивовижним трампліном для наших юних зірок. Це мега-круто! Вітаю переможців і Україну!” – написав на своїй сторінці у Facebook Ярослав Москаленко, один із засновників фестивалю “Яскраві діти України”.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Казерті, після 8 днів агонії, помер українець-безхатько

Дні у червні 2019 коли консульства України в Італії не вестимуть прийому