in

Юний українець з Арциза завойовує футбольні поля Торіно

В італійському футболі виявився юний український талант – Ренат Герделеско, який народився 21 вересня 2006 року в Арциз (Одеська область).

 

Зараз він грає в складі дитячої команди знаменитого Торіно – pulcini 2006 (пташенята 2006), приємно дивує технікою роботи з м’ячем і дриблінгом.

Про юне дарування проекту Золотий Талант розповів його батько – Геннадій Герделеско: «Вже в 2-3-річному віці Ренат не розлучався з м’ячем, а коли йому було 4 роки, ми переїхали до Італії, в місто Феррара. У 7 років він вирішив зайнятися спортом, звичайно ж, вибрав футбол».

Почав Ренат в Італії з аматорської команди Dribbling, в якій провів один рік, потім ще один провів в Sorgente (теж аматорська), а після цього завдяки 10-секундному відео, яке додав в Facebook його тренер, був запрошений на відбір в Торіно. Пройшов його вдало і в вересні 2015-го підписав контракт з клубом.

«Він дуже пишається, що грає за клуб з такою багатою і серйозною історією, – каже Герделеско-старший. – І дуже сподівається, що в майбутньому зможе принести користь збірної України».

_______________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Як дізнатися, чи готовий ваш закордонний паспорт, вироблений консульством в Італії

Збірна України з футболу зіграє у Бергамо із Албанією