in

Італійсько-український пілотний проект МОМ: підсумки

В Україні завершено пілотну фазу спільного проекту Представництв Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Італії «Зміцнення потенціалу місцевих інституцій України щодо покращення міграційної та соціально-освітньої політики на користь дітей, жінок та місцевих громад». З цієї нагоди у Києві 22 липня відбулася підсумкова конференція.

Було обговорено основні досягнення та подальші кроки розвитку проекту.

У конференції брали участь представники українських міністерств, Міністерства закордонних справ Італії, Посольства Італії в Україні, МОМ в Італії та Україні, італійських та українських неурядових організацій та української діаспори в Італії, представники місцевої влади Тернопільської та Чернівецької областей. У роботі конференції також взяли участь Голова управління програм допомоги Представництва Європейського Союзу в Україні Лаура Гараньяні та Перший секретар Посольства Італії в Україні.

Під час конференції сторони з України та Італії підписали між собою Декларацію про Співробітництво, аби, працюючи разом напряму, спільними зусиллями й надалі зменшувати негативні наслідки у дистанційних родинах, розв’язувати проблеми та реагувати на потреби дітей трудових мігрантів та на ініціативи місцевих установ та неурядових організацій у подоланні існуючої проблеми.

Джерело

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Кабмін виділив 4 млн грн на зв’язки з українцями за кордоном

У “Борисполі” митники конфіскували літак, який суд передав державі