in

Запрошуємо дітей та їх батьків на безкоштовну екскурсію на ЕКСПО-2015 у Венеції

   Чудову можливість надає дітям, підліткам, їх батькам та друзям, Українська асоціація «Україна плюс» із Венеції Местре. 4 липня 2015 року вона організовує день розваг та екскурсію по Всесвітній виставці ЕКСПО – 2015 у Венеції.

У програмі – ігри та розваги, аніматори, відвідини царства динозаврів, де представлено 15 макетів доісторичних тварин у натуральну величину, майстер-класи для дітей (вартість 4Є).  

А також безкоштовне для дітей відвідання Павільйону води на ЕКСПО-2015. На виставці інтерактивні дисплеї, мульти-сенсорні інсталяції  розповідатимуть гостям про навколишнє середовище, вплив води на життя дюдини, зокрема рибальство,  та зміни клімату. Особливо цікавим для дітей є імітація занурення на дно океану на глибину 100 метрів!

Розваги та дидактичні ігри триватимуть з 11.00 по 15.00-16.00.

Долучитись до гурту  можуть усі бажаючі, досить попередньо зобронювати місце. Зустріч учасників о 11.00 на зупинці Vega у Венеції (на початку Моста Свободи).

З собою мати гарний настрій, канапки та воду. У випадку дощу, захід переноситься на 11.07.15. Для дорослих вхід згідно встановлених тарифів.

Для запису та детальнішої інформації звертайтеся до тел. 3923423964 – Олександр Тимчук

————————————-

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: еміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з еміграційних справ.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія подовжить застосування санкцій проти Росії

Двоє українців потрапили за грати за крадіжку зі взломом