in

Запрошуємо на свято “Кольори і Аромати” у Римі (АНОНС)

   Міжнародне етнічне свято «Кольори і аромати», що представлятиме 22-і країни світу, серед яких є й Україна, запрошує до участі дорослих та дітей.

19 квітня 2015 у льодовому парку Рима, відбудеться свято «Кольори і аромати», за участі представників 22 країн світу. Серед них: асоціації, представники культури та італійських і зарубіжних держаних установ.

Кожна країна представлятиме свою культуру за посередництва образотворчого мистецтва, танців та співів – тобто “кольорів”, що роблять світ барвистим та цікавим. А також «ароматів» типових страв кожної держави.

Серед країн-учасниць: Україна – Вірменія – Білорусь – Болівія – Боснія і Герцеговина – Бразилія – Камерун – Зелений Клин – Еквадор – Єгипет – Філіппіни – Греція – Італія – Марокко – Нідерланди – Парагвай – Перу – Домініканська Республіка – Сербія – Сурінам – США – Венесуела.

Присутність радіостанції “Радіо Веб Колізей” (www.radiocolosseum.it) забезпечить негайне поширення подій заходу по Італії, Європі, та далі  без обмежень по усьому світу.

Адреса заходу: Ice Park in Viale di Tor di Quinto, 55/57 a Roma, ore 15.00.

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Додаткова інформація за телефоном: 3385662989
Електронна пошта: unmondoperamico@libero.it
Веб-сторінка: www.epmproduzioni.com
Facebook: Unmondoperamico -www.unmondoperamico.com

Довідка. Асоціація U.M.P.A. заснована депутатом Джіліберто Кашані з метою просування і зміцнення прав іноземців, шляхом промоції освіти і запобігання міжкультурних конфліктів. Асоціація бачить кожну людину, як “громадянина світу”, і той же час носієм власної культуру і професіоналізму.

Маріанна СОРОНЕВИЧ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія виплачуватиме допомогу на дитину сім’ям іммігрантів

Італійський UniCredit рятує “Укрсоцбанк”