in

Концерт “Океану Ельзи” в Римі – океан емоцій

   Культовий український рок-гурт «Океан Ельзи» у рамках туру «Земля» провів ряд концертів країнами Європи. Резонансний виступ у Римі став гучною подією української громади.

З ювілейним туром “Океан Ельзи” вже об’їздив всю Україну, побував у кількох містах Сполучених Штатів та Канади та Європи. Єдиний концерт в Італії відбувся 30 листопада у Римі, в одному із найкращих концертних майданчиків міста «Пала Атлантіко». Усі квитки було розпродано за три дні до заходу. Понад дві години рок-емоцій переживало близько чотирьох тисяч меломанів, здебільшого молодих українців, які приїхали із різних куточків Італії: від Аверси до Мілана.

Океан Ельзи багаторазово визнані публікою й критиками як краща рок-група і краща live-група СНД і Східної Європи. Це експресивний, самовідданий концертний запал, унікальне поєднання справжньої слов’янської мелодійності з потужною роковою енергетикою. Вдалий вибір репертуару концерту – здебільшого пісні попередніх років, які пам’ятають початок історії гурту. Прихильники не відпускали океанівців зі сцени і кілька разів повертали співати на біс.

Патріотичний настрій залу виливався за вінця. Вишиванки і національна символіка модні були цього вечора, а бажання заспівати гімн – понад усе.

Безумовно цей концерт став культурною подією року української громади в Італії, та одним із кращих драйвових музичних заходів останніх років, чи пак десятиліть.

“Grazie mille, Roma. Це був неперевершений концерт!!!! Один із найкращих!!!» Залишив відгук лідер гурту Славко Вакарчук в соціальній мережі на наступний день.

Маріанна Сороневич

Голоси з інтернету
Концерт «Океану Ельзи жваво обговорювався у соціальних мережах, зокрема на Facebook. Ось деякі із основних думок:

Yulia Fetisova Концерт просто бомбаааа! Моя юнацька мрія здійснилася через 10 років!!! Так як там кажуть? Якщо Магомет не йде до гори, то гора йде до Магомета! !! Цей концерт варто б повторити на біс.

Galina Korableva А наш Святослав, молодець! Скільки вчора він позитиву, добра, щирості відав нам усім і артистично і патріотично, це наш другий Тарас Шевченко, людина-душа Українського Народу.
 

Yuliya Yuliya Дико, що між подіями, що відбуваються в Україні, наші деякі співвітчизники так і не навчилися культурі спілкування і перебування в громадських місцях, до того ж, живучи в Європі.
 

Nina Malanchuk все було гарно , але фінал , якщо чесно залишив якесь неприємне відчуття …. по- перше прощався 3-4 рази з надією повернутися – тому і гімн не хотів співати … натякнув, що гімн це не” кричалка ” … він напевно не зрозумів, що для нас цей концерт був як тоненька ниточка , яка зв’язує нас із Батьківщиною …як подих українського повітря… і для нас державний гімн – це щось святе, те,що тут на чужині всіх нас поєднує. Ми маємо різні погляди на сьогоднішні події, різні думки … але гімн – ЦЕ НАШЕ … і якось мені не хотілось чути італійських привітань, а українського: “Слава Україні!” на початку виступу … може це лише моя думка

Larissa Klimenko Концерт чудовий, Океан як завжди неперевершений, емоції лише позитивні. Але організований дуже погано! Спочатку більш ніж дві години простояли в черзі на вхід, добре що дощ не почався раніше. Хоча ще раз – Океан супер!

Svitlana Chuvik Дуже щасливі,що побували на концерті ”Океану Ельзи”! Славко неперевершений!музиканти на висоті і завели публіку так!що ніхто не бажав в кінці розходитися!! Ніколи не бачила такої кількості зібраних українців в одному місці тут в Римі як перед палацом”Atlantico Live”! Група виходила в кінці на ”біс”4 рази!!!Співали також старих пісень як”911”!”Кішка”!”Друг”!”Я так хочу до тебе”!!! Дякуємо Славку і Океану Ельзи за радість яку дарували українцям які проживають тут в Італії та з’їхалися з усіх куточків країниbдо Риму на їх чудовий концерт!! Слава Україні!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У ДТП на Львівщині постраждали закарпатські заробітчани

Заробітчани з нового року не зможуть працювати в Росії без патенту