in

Гурт “Розмай” з Неаполя святкує п’яту річницю від заснування (АНОНС)

   Італо-українська асоціація «Розмай» та гості з України запрошують на святкове ювілейне музичне шоу, присвячене 5-й річниці створення одноіменного гурту.

Історія українсько-італійської культурної асоціації «Розмай» бере свій відлік тільки з 2010 року. Але за цей час вона вже зуміла зарекомендувати себе як колектив професіоналів, самовідданих, творчих та працьовитих людей.

Основним напрямком творчої діяльності музичного гурту «Розмай», створеного при асоціації –  сучасна українська музика та народні пісні у сучасній обробці. Протягом 5-и років виступами колективу  насолоджувалися наші земляки та італійці у багатьох містах Італії, а також в Україні. Як визнання творчої праці та ентузіазму, гурт «Розмай» був запрошений на міжнародний фестиваль української культури у Щеціні (Польща), де здобув визнання українських та польських фанів.

Творчі задуми та ідеї стали музичними шоу, завдяки великому таланту, натхненню та любові до мистецтва  керівника і режисера постановника, викладача ВДУ Наталії Тарасюк. Шанувальником української творчості є президент асоціації  Маріо Андреотті, який разом із Наталею вкладають свою працю і власні кошти у проведення концертів.      

                                                  
Надзвичайно багатими й оригінальними були фольклорні виступи колективу у відомих театрах Неаполя: «Як у нас на Україні», різдв’яний концерт «Христос народився! Славімо його!»,  «Коляда з Розмаєм», музичні шоу «Українське весілля», «Зимове ретро», «Весняні барви».

Не забувають «розмаяни» у своїх виступах торкнутися найглибших й найсокровенніших  струн серця неаполітанської публіки. Італійські та неаполітанські пісні є невід’ємною частиною їхнього репертуару.

17 травня о 15 годині, гурт запрошує шанувальників мистецтва відсвяткувати п’яту річницю від заснування колективу. Концерт відбудеться у відомому театрі Августео у Неаполі (Teatro Augusteo, Piazzetta Duca D’Aosta, 80134 Napoli. Катру міста знайдете тут).

Білети продаватимуться у театральних касах перед початком концерту із 12.00

 

Разом із  «Розмаєм» на сцені театру виступлять гості з України, які приїхали привітати ювілярів – український ансамбль народного танцю «Любисток» Теребовлянського вищого училища культури (художній керівник: заслужений працівник культури України, пан Николишин І.О.)  А також вокальне тріо «Джерело» учнів Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області, керівник Барладіна-Тарасюк  Юлія Леонідівна. Та  вірний друг і шанувальник творчості «Розмаю», виконавець італійських і неаполітанських пісень маестро Чіро Мільєтта.

Запрошуємо Вас у світ Української культури та музики в Неаполі!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Допомога на дитину. Можна отримувати до 160 євро на місяць

Легалізація. Нова надія для тих, кому не пощастило