in

Долучіться до збору гуманітарного вантажу для лікарні у Вінниці

Бажаючі взяти участь у спільній гуманітарній акції, можуть передавати медикаменти до Консульського відділу Посольства у Римі.

 

 

Враховуючи позитивний досвід доставки гуманітарного вантажу пораненим українським бійцям, які проходять курс реабілітації в Центральному військовому клінічному санаторію „Хмільник” (м.Вінниця), Посольство України в Італії закликає українських активістів та друзів України в Італії долучитися до продовження проекту та відправки чергового гуманітарного вантажу медичного характеру на адресу одного з лікарняних закладів в Україні мікроавтобусом за кошти, зібрані співробітниками української дипустанови в Римі.

Бажаючі взяти участь у спільній гуманітарній акції можуть передавати зібрані ними медикаменти (які відповідають усім нормативним вимогам), перев‘язувальні матеріали, інвалідні візки тощо до Консульського відділу Посольства.

Адреса: Via Monte Pramaggiore, 13 00141 Romа

Прийомний час: понеділок, вівторок, четвер 9.00 – 12.30 та 15.00 – 16.30; п’ятниця 9.00 – 12.30.

Відправка гуманітарного вантажу в Україну попередньо планується в кінці листопада ц.р. Остаточна дата відправки залежатиме від заповнення мікроавтобуса, про що буде повідомлено додатково.

Посольство України в Італії

____________________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо вас на концерт “Подорож Карлотти” у Феррарі

З Мілана в Україну вирушило 16 тон гуманітарнаої допомоги