in

Допоможіть хворій україночці, яка лікується у Генуї

На редакційну адресу прийшов лист із проханням про дoпомогу Насті Сахно, дівчинки з України, яка лікується в онкологічній лікарні Генуї.

 

5 жовтня до онкологічної клініки міста Генуя прилетіла на лікування 10-річна дівчинка Настя Сахно зі своєю мамою Світланою. У березні минулого року в Насті діагностували гострий мієлоїдний лейкоз у найскладнішій формі і з того часу вона героїчно (у повному сенсі слова) бореться за життя, пережила пересадку кісткового мозку в Україні, ледь не десяток курсів хіміотерапії, несчисленні переливання крові і т.д., але не здалася.

Батьки дівчинки з маленького села Різдв’яне Драбівського району Черкаської області весь цей час не менш героїчно боролись за свою донечку, суми коштів витрачені на лікування для України просто космічні, але вони не здалися і таки зібрали 3 мільйони гривень (125 тисяч євро) на рятівну операцію в клініці міста Генуя.

“Я кілька разів здавав кров для Насті і вийшло так, що останні три місяці в міру сил намагався допомагати Насті та її мамі, підтримувати морально, якимось дрібничками, гостинцями і зараз звертаюсь до Вас з  проханням взяти, свого роду, шефство над ними, не дати їм почуватись самотніми в чужій країні, це дуже важливо, знати ,що ти не сам на сам проти величезної біди. Уклінно прошу Вас:не полиште цього листа без уваги, підтримайте цю надзвичайно мужню маленьку дівчинку та її маму, вони, як ніхто, на це заслуговують.
  

Для отримання додаткової інформації зробіть запит у гугл ” Настя Сахно допомога”.

Дівчинка лікується у Ospedale Pediatrico Gaslini – Genova. Адреса та контактні дані лікарні ТУТ

Просимо відвідати дівчинку, поцікавитися що їм потрібно, що не вистачає, чим можна допомогти?

Заздалегіть Вам вдячний, вірю, що Ви відгукнетесь на це прохання, а ще вірю, що Настя одужає і щиро за це молюся” – завершує Віталій Коваль.

 

_________________________________________________________

ІНШІ СТАТТІ, ЯКІ МОЖУТЬВАС ЗАЦІКАВИТИ:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українця нагороджено найвищою цивільною нагородою Італії

Новий навчальний рік в українській школі Венеції розпочав свій хід