in

Буденне обличчя політики

   Після катастрофи авіалайнера Малайзійських авіаліній «БОЇНГ 777» МН 17 і загибелі 298 його пасажирів і членів екіпажу реакція світу не забарилась. Що ми тільки не почули від політиків і журналістів на адресу Путіна: «…Тепер Путін у повній мірі «показав своє жахливе обличчя»…Тепер Путін у повній мірі «показав своє страшне обличчя»… Тепер Путін у повній мірі «показав своє вороже обличчя»…».

Перепрошую. Не смію питати, але хотів би знати. До смерті людей з авіалайнера Путін показував сідниці? Гинули і продовжують гинути люди, бо підполковник КДБ не може розлучитися з мрією про відродження євразійської імперії зла. Можливо політики і журналісти старої проститутки Європи вважають, що всі хто живе поза межами ЄС не люди і не є жертвами наколеного ботоксом чудовиська російського націоналізму?
До речі американські вчені з університету Вісконсін-Медісон (США) стверджують, що ботокс розгладжує не тільки зморшки, але і звивини мозку.

На за ході є багато оптимістів, що обдурюють себе і інших. Вони вважають, що Путін робить і надалі робитиме те, що йому дозволяє робити і дозволятиме робити в майбутньому захід. Якщо б вони знали старе українське прислів’я – хоч убий москаля, то він зуби вискаля. Вони б такими оптимістами не були.

Путін давно всім все показав. Дулю в кишені показав. Дулю під ніс показав. Справжнє і не зовсім справжнє обличчя показав. Зуби показав. Оскал показав і звірячий оскал рашизму.

Цим не завершеним польотом авіалайнера, смертями людей Путін у повній мірі «показав не своє жахливе обличчя». Путін у повній мірі «показав нам жахливі обличчя західних політиків». Балачки західних політиків про нові санкції проти Росії незабаром стануть провідною темою політичних і не політичних анекдотів. Після заяви європейських політиків: «Розширення санкцій проти Росії очікується негайно…». Завжди слід очікувати повідомлення: «ЄС на засіданні в Брюсселі поки не буде приймати постанову про посилення санкцій щодо РФ. Учасникам засідання будуть дані інструкції з розробки можливих подальших санкцій проти РФ». 22 липня 2014 року ЄС знову відклав введення нових санкцій щодо РФ. Нові санкції плавно перейшли в додаткові санкції і будуть введені до кінця липня. Може.

Можна зробити припущення, що ЄС більше лякають санкції щодо РФ, ніж війна на кордоні ЄС за участю України і РФ. ЄС особливо не переймається новою формою «гібридної війни» Путіна проти України. РФ в Україну армію не вводить. Триколори вивішують терористи, сепаратисти, зрадники, а не окупанти. Те що ці терористи, сепаратисти, зрадники озброєні РФ потрібно ще доводити. Санкції щодо РФ можна відтермінувати, а згодом можливо і відмовитись від введення санкцій. Путін «показав нам справжнє обличчя» пані канцлер. Прес-служба уряду Німеччини повідомила після зустрічі пані канцлер і президента РФ у Бразилії, що пані А. Меркель підтримала прямі перемовини української влади з терористами. Українці оцінили зрадницьку позицію пані канцлер і засипали її коментарями «DANKE FRAU RIBBENTROP!» Згодом пані канцлер виправдовувалась, але «справжнє обличчя» вже засвітилось.

А я що? Я нічо. Агресор – це однозначно агресор. Агресія – це однозначно агресія. Трагедія – це однозначно трагедія. Санкції – це перепрошую санкції. Що ж ми отримали в підсумку? А ось що. Агресія РФ, яка є причиною трагедії. Трагедія, яка є наслідком агресії РФ. Ніяким чином не вплинули на введення нових санкцій, чи хоча б додаткових санкцій щодо агресора РФ. Санкції європейські. Але європейські санкції вводять за російським принципом. Кому бліни і пишкі, а кому хххло і шишкі.

Ірина МАЦЮРАК

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Кольори Майдану для римських глядачів

Marianna Soronevych: “Ucraina è in guerra ibrida con la Russia”