in

Порошенко зустрівся з українською громадою Італії

Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Італії зустрівся з представниками численної української громади Італії.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

“Звертаючись до громади, Президент подякував українцям за підтримку та відзначив роль українців у всьому світі для консолідації допомоги Україні та забезпеченні її перемоги. Особлива подяка глави держави стосувалась подій під час Революції Гідності та початку агресії Росії у Криму та на Донбасі”, – йдеться у повідомленні.

“Українська громада не залишалася байдужою, і голос України був чутний у Римі, Берліні, Лондоні, Мюнхені, в Парижі – по всій Європі”, – сказав Порошенко.

Президент повідомив, що метою його переговорів у Римі буде подальша політична підтримка та забезпечення мирного процесу, підтримка реформ в Україні, особливо в галузях децентралізації, боротьби з корупцією та у реформуванні судової системи.

“Наша кінцева мета дуже проста – Україна прагне бути членом ЄС. Отже, нам потрібна підтримка в сфері реформ”, – наголосив глава держави. Крім того, під час візиту мова буде йти про необхідність фінансової та військової підтримки України.

Попри оголошення терористичної загрози для Ватикану, Президент України завтра має намір зустрітися із Папою Римським Франциском.

________________________________________________

Більше новин:

 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Порошенко зустрінеться із Папою попри терористичну загрозу

Водійські права українців визнали в Італії