in

Останні дні реєстрації учасниць «Міс Італія у світі» серед іноземок. Поспішіть!

alt
Тетяна Боднаренко
    На корону спеціального конкурсу Міс Італія претендують 231 красунь. Серед учасниць 20 українок.Подаємо умови відбіркового конкурсу.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

alt
Лілія Білик
До 24 липня триває реєстрація учасниць конкурсу «Міс Італія у світі. Спеціальний конкурс». Він вперше проводитиметься серед дівчат-іноземок віком від 18 до 26 років, що проживають в країні, щонайменше один рік.

Реєстр кандидаток уже налічує 231 учасниць, серед них – 20 українок.

Серед них: Катерина Царькова із Запоріжжя має музичну освіту, в 2004 році виграла національний конкурс “Miss Bikini”, Анна Філатова, живе у регіоні Кампанія та вчиться щоб стати лікарем, Мар’яна Білик з Володимира Волинського нещодавно закінчила школу бухгалтерів у Римі, Модель Тетяна Боднаренко приїхала на Апенніни з Одеси.

alt
Катерина Царькова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реєстрація триватиме до 24 липня на сайті www.missitalia.it/MissItalianelMondo.aspx. З кожною із претенденток сконтактуютья для підтвердження її участі у відбірковому турі. Він відбудеться 26 липня в Римі у телевізійній студії MARCONI STUDIOS з 10:30 години, за адресою Via Gregorio VII, n° 414 (www.marconistudios.it).

На відбірковий конкурс дівчата повинні прийти охайно зачесаними із легким макіяжем, одягнені у денний одяг (за винятком блискучих, чи речей зеленого коліру) у срібних чи золотистих туфлях. Із собою бажано мати закритий купальник (за винятком блискучих, чи зеленого коліру), як альтернатива допускається бікіні із тими ж характеристиками.

З собою слід мати 2 фото (в повен ріс та крупний план), які залишаться в організатонв конкурсу та дійсний документ, що зісвідчує особу.

Імена 20 фіналісток будуть опубліковані протягом кількох днів після проведення відбору. Підсумковий конкурс відбудеться 27 серпня в Монтекатіні Терме. Журі обере три переможниці, серед яких визначать переможницю 9 вересня у прямому ефірі телеканалу Raiuno.

Переможниця підпише робочий контракт вартістю 20 000 євро.

Детальний опис вимог і правил заходу.

Маріанна Сороневич

alt

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Кабмін виділив 13 млн. дол. на закордонних українців

Українські кандидатки конкурсу «Міс Італія у світі» (ФОТО)