in

Українська школярка стала зіркою інтернету через вульгарне вбрання на випускному

  Випускниця середньої школи міста Павлограда, Дніпропетровська область, стала зіркою інтернету через відверте вбрання на випускному.

 

Фотогалерея

17-річна Анастасія Фоменко прославилася в рунеті після того, як виклала фотографії з церемонії вручення атестатів на своїй сторінці в одній із соціальних мереж. На фото випускниця позує фотографу в прозорій чорній мереживній сукні. Туалет доповнювали чорні панчохи і червоні туфлі на танкетці.

Пікантності знімкам додає той факт, що батьки дівчини явно не заперечували проти її вбрання. Навпаки, батько і мати сфотографувалися із дочкою на пам’ять. За деякими даними, мати дівчини працює в тій же павлоградській школі вчителькою, а батько − пожежником, повідомляє NEWSru.com.

Фотографії української випускниці моментально облетіли весь російськомовний інтернет і спровокували бурю обговорень на форумах і в співтовариствах. Більшість різко засуджує сміливий наряд дівчини. Навіть відомий російський телеведучий Андрій Малахов не забув звернути увагу на скандал. “Плаття на випускному вже не ті …” − Написав Малахов в Twitter.

Українська школярка стала зіркою інтернету через відверте вбрання на випускному ФОТО

Багато дівчину засудили. “Готуються до чемпіонату, ню ню, не дарма голландки панікують))”, – цитує блоггера gerasim666666 Дніпропетровськ. Коментарі.

“Давно дивуюся − як жителі України цілеспрямовано роблять свою країну в очах всього світу краєм повій. Ось тепер і школярки до цього долучилися. Люди, які не застали братства радянських народів і не бували на Україні, складають свою думку про країну та її громадян досить просто: шахраї і повії. Найбільш просунуті ще бандерівців згадують “, − характеризує ситуацію зі школяркою блогер faber_fortunae.

“Хе-хе,” Україна не бордель “(с) Фемен”, − пише green3mii.blogspot.com, згадуючи акцію FEMEN на балконі резиденції індійського посла.

Деякі інтернет-користувачі поставилися до вчинку Анастасії Фоменко із розумінням. Так, наприклад, киянин Вано, користувач закритого співтовариства leprosorium.ru, написав:

“Мені здається, що цей вчинок стане для неї найбожевільнішим і відчайдушним за все життя … Він стане її красивим стрибком із високої скелі до млявої каламутної брижі побуту, після того як хвилі вляжуться, вона закурить, народить дітей, − можливо навіть із тим хлопцем, що дбайливо веде її під руку, − і, знайшовши разом із материнством трохи мудрості, буде ховати від них ці фотографії “.

Сама Фоменко після несподіваної популярності в інтернеті була змушена видалити свою сторінку в соцмережі, повідомляє дніпропетровський інформаційний портал В городе.

Педагоги школи, в якій навчалася Фоменко, відхрещуються від коментарів і каверзних питань, як-то: чому, наприклад, дівчину не відправили переодягнутися? Але вчинок дівчини спробувала пояснити замначальника управління освіти Павлограда Олена Бистрик. Її слова наводить газета Сегодня:

“Швидше за все, на неї вплинуло постійне користування інтернетом, де немає ніякої цензури. Колосальний вплив зробили і кліпи шоу-зірок, які транслюються по телебаченню. До такого висновку ми дійшли, обговорюючи її вчинок на педраді”, − вважає Бистрик.

У той же час педагоги обіцяють витягти уроки з ситуації, що склалася.

“На майбутнє будемо обговорювати з батьками, у чому підніметься на сцену випускниця. Також ми плануємо в школах ненав’язливо ввести факультативний урок для учнів 10-11 класів Дизайн одягу”, − розповіла заступник начальника управління освіти Павлограда і додала, що Фоменко просто не послухалася маму.

“Родина Насті − благополучна. Батько працює в пожежній частині, а п’ять років тому в сім’ї з’явилися сестри-близнюки. Настя дуже допомагала батькам. Ми до цього часу не можемо повірити, що вона наважилася надягти таке вбрання”, − констатує Олена Бистрик.

Сама Анастасія спілкуватися відмовилася, за словами її мами Олени Фоменко, дівчина зараз готується до ЗНО, вона збирається вступати на факультет журналістики до Одеського університету. А за словами однокласників, дівчина просто боїться продовження скандалу, оскільки на таку реакцію не розраховувала.

Мати також дивується: “Я не розумію, чому наряд мій дочки доріс до резонансних масштабів! Випускниці шкіл із інших регіонів країни і не в таких нарядах приходили по атестати, і педагогічний колектив школи в цьому мене підтримує”,−- заявила Олена Фоменко, а на питання про можливі репресії після вчинку дочки відповіла: “Не думаю, що за це мене звільнять з школи”.

Олена Фоменко розповіла, що її дочка з дитинства хотіла стати телеведучою. Вона три роки відвідувала гурток юних журналістів в школі і писала статті до місцевих видань. Також брала участь у місцевих показах в якості моделі.

Українська школярка стала зіркою інтернету через відверте вбрання на випускному ФОТО

“Настя постійно переглядала глянцеві журнали, а коли побачила сукню від Dolce & Gabbana, захотіла подібний наряд на випускний. Вона дівчинка творча і її вбрання − це, швидше за все, творчий порив”, − зазначила Олена Фоменко і додала, що якби можна було повернути час назад, то вона, швидше за все, переконала б дочку надіти щось інше.

Нагадаємо, що в 2009 році подібна ситуація сталася із російською нареченою − через відверту весільну сукню вона стала веб-сенсацією − фото російської нареченої перепостити сотні блоггерів у всьому світі.

http://vidgolos.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Відзначення “Свята Матері 2012” у Римі (ВІДЕО)

Вражаючі фото випускниць українських і російських шкіл (fOTO)