in

В убивстві Марілени Негрі в Мілані підозрюють українця

У розслідуванні справи вбивства Марілени Негрі стався прорив: в її убивстві підозрюють громадянина України.

Risultati immagini per Marilena Negri

67-річну Марілену Негрі убили 22 листопада 2017 року. Її знайшли із перерізаним горлом у парку Вілла Літта, куди вона щодня ходила на прогулянку зі своєю собакою.

Під час попереднього аналізу, здавалося що вбивця не залишив жодного сліду ні на місці злочину, ні тілі жертви. На жінку напали, ймовірно намагаючись заволодіти ланцюжком, який вона мала на шиї. Злочинець наніс смертельне поранення жінці, забрав прикрасу та залишив її помирати.

Після прискіпливішого аналізу тіла, слідчими було виявлено біологічний слід, з якого виділено чоловіче ДНК. Цей важливий результат дав справі новий поштовх, завдяки якому розслідування зрушилося із мертвої точки.

На основі лабораторних аналізів, в убивстві підозрюють молодого українця який був у полі зору слідчих із самого початку розслідування. На даний час він є єдиним фігурантом у справі. ДНК стало додатковим доказом, який, незабаром може призвести до остаточного звинувачення.

Камери спостереження в парку Вілла Літта зафіксувати підозрілого чоловіка з капюшоном на голові, у час що відповідав місцю та часу скоєння злочину. На основі відеозйомки, підозри впали на українця, уже відомого поліції, що кілька днів до того зґвалтував у цьому ж парку 30-річну жінку із Перу.

Динаміки обох випадків однакові: чоловік наближався до жертви ззаду і погрожував ножем, приклавши його до горла. В першому випадку, молоду перуавіанку відтягли в ізольовану частину парку і згвалтували, в іншому – жінці вдалося звільнитися від нападника і проте під час втечі вона отримати смертельне поранення у горло.

Місцеперебування підозрюваного, громадянина України, наразі невідоме. Проте його ДНК залишає мало простору для інтерпретації.

Триває розслідування.

Увага! Повне чи часткове використання матеріалів нашого сайту дозволено лише за письмової згоди редакції.

 ______________________________________________

 

Cлідкуйте за найцікавішими новинами Української газети у Facebook.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Нові правила перетину українського кордону

Поліцейські в цивільному на мотоциклах штрафувати тих, хто користується телефоном за кермом в Італії