in

Юлія Волошенко перемогла у десятому відбірковому конкурсі Miss Mediterraneo

17 вересні 2008. Юлія Волошенко навчається на стиліста, а поза тим успішно виступає в італійських конкурсах краси. Нещодавно українка перемогла у десятому відбірковому конкурсі  Miss Mediterraneo у морському комплексі Nido d’Ape у місті Сільві Маріна, залишивши розчарованими 25 інших конкуренток.

Юлія приїхала до Італії не давно, тому ще недосконало володіє мовою, проте одразу ж завоювала увагу журі зростом (1.80), світлим волоссям та карими очима.

Дівчині виповнилося 19 років, вона вивчає моду, мріє про кар’єру моделі, а також дизайнера одягу. Журі нагородило її стрічкою “Miss Buona Vacanza”, і це відчинить їй двері для участі в міжнародному фіналі конкурсу на Ібіці, де обиратимуть „Міс Середземномор’я” у 2008 році.

Серед інших переможниць цього конкурсу була ще одна українка – Діана Левицька, яка здобула звання “Miss Marzari”.

Діані пощастило на іншому етапі, що відбувся у приморському комплексі “Bagni Gianni” у Франкавілла. Дівчина присвятила цю перемогу своїм батькам, що довгий час працюють в Італії у регіоні Абруццо. diana_levytska.jpgДвадцятирічна українка з блакитними очима та каштановим волоссям навчається в університеті. У майбутньому займатиметься у галузі туризму, адже її мрією є подорожі світом. Вона також поїде на Ібісу на фінальний конкурс „Міс Середземномор’я’2008”.

У відбірковому конкурсі у Монтесільвано перемогла італійка Франческа Рудольфі, проте серед переможниць також були Юлія Волошенко та Діана Левицька, яка виборола стрічку“Miss Radio Parsifal”. Її молодша сестра — Софія Левицька – здобула тут звання «Miss Ombrellificio Adriamare”.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Незалежна веб – сторінка українців в Італії

Аліна Носкова здобула корону переможниці ІІ відбіркового конкурсу Міс світу