in ,

Києвляни почали провертатись додому, влада каже, що варто почекати

До Києва почали повертатися мешканці, які раніше залишили місто, кількість охочих повернутися додому зросла після того, як Київщину звільнили від окупантів. Водночас влада радить не поспішати їхати у столицю.

За даними видання, ще до оголошення повного виведення російських військ за межі області, на в’їзд до столиці почали утворюватися кілометрові затори.

Люди кажуть, що скучили за домом, вертаються, бо “стало тихіше і час працювати”, хтось їде на кілька днів “побачити чоловіка і котів-собак”, а хтось вертається, щоб “починати відбудовувати місто”.

Читайте також: ВОРОГ НАРОЩУЄ СИЛИ ДЛЯ НАСТУПУ НА СХОДІ УКРАЇНИ – ЗВЕДЕННЯ ГЕНШТАБУ

Повідомляється, що також через Київ транзитом їдуть численні вантажівки з продуктами та товарами.

На в’їзді машини оглядають на блок-постах поліцейські, військові, представники тероборони.

Повертаються люди із західних областей і залізницею. Також до Києва їдуть ті, хто евакуювався зі сходу. Деякі пасажири розповіли, що поки на сході стріляють, вони планують побути у рідних у столиці.

Водночас київська влада та патрульні, які чергують на вулицях столиці, просять жителів не поспішати з поверненням, принаймні до кінця цього тижня.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Через обстріли окупантів в екопарку Харкова усіх дорослих тварин присплять

Українці зможуть безкоштовно розмитнити авто з ЄС. Як це буде працювати?