in

Італія прагне уникнути повторного загального карантину новими обмеженням

Голова уряду Італії Джузеппе Конте заявив, що країні потрібно уникнути повторного запровадження загальнонаціонального локдауну.

Як передає Укрінформ, про це інформує Reuters.

Джузеппе Конте заявив, що головною метою нових урядових обмежень є уникнення сплеску інфекцій, що може призвести до поновлення загальнодержавного локдауну.

Читайте також: 19 ЖОВТНЯ В ІТАЛІЇ ВВЕДЕНО НОВІ АНТИКОРОНАВІРУСНІ ПРАВИЛА ОБОВ’ЯЗКОВІ ДЛЯ ВИКОНАННЯ

Урядовий указ, який він підписав у вівторок, запроваджує нові обмеження на громадські збори, роботу ресторанів, заняття спортом та шкільне навчання після того, як в Італії минулого тижня кількість щоденних випадків коронавірусу збільшилася вдвічі — близько 6 000 заражень зафіксували у суботу.

Читайте також: В Ломбардії введено обмеження через коронавірус

“Ми повинні уникнути загального карантину, адже економіка країни знову почала працювати”, – сказав Конте на пресконференції.

Незважаючи на величезну кількість нових позитивних, яка перебільшує пікову кількість зареєстрований 21 березня під час карантину, загальна ситуація не є настільки трагічною.

Італійські лікарі та науковці мають більше знань та досвіду лікування цієї хвороби, тому кількість смертей від коронавірусу є порівняно невисокою.

Тим не менше, розповсюдження коронавірусу в країні хвилює італійський уряд та адміністрації регіонів. Зокрема, було введено додаткові на карантинні обмеження у регіоні Кампанія та Ломбардія. Незабаром очікується введення нових обмежуючих правил на всій території країни.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії фіксують найбільшу за час пандемії кількість випадків COVID-19 за добу

Легалізація трудової міграції в Італії: детальне пояснення