in

За врученого гарбуза жених позбавив життя наречену з дітьми

   У Хмельницькому чоловік розстріляв жінку з двома дітьми за те, що не погодилась вийти за нього заміж. У спільну доньку батько зробив два постріли, дівчинці був лише рік. Про візит, який починався з троянд і каблучки..

29-річна Тетяна кілька місяців тому перебралася в обласний центр із Ізяслава. Жила у орендованій квартирі з дітьми. Сусіди припускають, що утекла сюди через негаразди в особистому житті. Буцімто 31-річний Олександр, який часто приїжджав до неї з Ізяслава, і був батьком її меншої доньки. Хоча двоє дітей, кажуть, мали прізвища першого чоловіка, який нині у Чехії.

“Вони не розписані були. Він її вагітну спочатку кинув. Потім повернувся, одумався, коли дитині було 5 місяців. На вихідні приїжджав, потім їхав, нібито хотіли повінчатися”, – розповіла сусідка Катерина Францівна.

Олександр у день вбивства приїхав із пропозицією руки та серця. Прихопив із собою букет троянд, каблучку і … мисливську рушницю. Отримавши відмову, повернувся в машину, витяг зброю і п’ятьма пострілами розправився зі всією родиною. Старший син Тетяни сховався за маму, утім, чоловік його не пожалів. Як і свою однорічну доньку.

“Маленька дівчинка отримала поранення правої ручки і черевної порожнини. Також хлопчикові, якому вісім років, він вистрелив просто в голову”, – повідомив жахливі подробиці керівник Хмельницького міськвідділу УМВСУ в Хмельницькій області Василь Птащук.

Розстрілявши людей, чоловік замкнув двері на ключ і поїхав в Ізяслав. Сусіди запідозрили лихе, почувши постріли, і викликали міліцію. У дорозі вбивцю і затримали правоохоронці.

“Він пояснює свій вчинок тим, що у нього був приступ люті через те, що вже не перший раз відмовляла йому в подальшому спільному проживанні”, – розповів керівник міліції.

Сусіди не на камеру розповідають, що гучних сварок у пари ніколи не було.

Історія цього трагічного кохання розпочалася в Ізяславі, звідки вони обоє. Нині чоловік очолює невелике аграрне господарство, а тоді, десь зо два роки тому, був керівником районного управління комунального майна. Там і зав’язався його службовий роман із Тетяною, яка працювала в установі юристом. Поховали жінку з двома дітьми в Ізяславі, після приїзду з Італії її мами-заробітчанки.

http://tsn.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Україна кличе, закордонні виборці не відповідають…

В пункті пропуску «Тиса» затримали українку з підробленим паспортом