in

Банда українців і молдаван викрадали розкішні авто у Венето

   Поліція і міліція в Трієсті викрила банду українців і молдаван, які викрадали розкішні автомобілі в північній Італії, та бусами перевозила в Україну.

Рейд проведено по завершенні розслідування, координованого місцевою прокуратурою, спільними зусиллями слідчих Трієсту, Мілану, Бергамо, Віченци, Монци, а також прикордонної поліції Трієста, передає TVIWEB

Групу звинувачують у ряді злочинів проти власності, такі, як крадіжки автомобілів, крадіжки у магазинах, викрадення супутникового обладнання та електронних авто матеріалів.

Було вилучено велику кількість вкрадених товарів, що зберігалися у різних квартирах і гаражах у Ломбардії, Венето і Фріулі-Венеція-Джулія. Крадене доставляли в Україну та Молдавію бусами, які здійснюють міжнародні перевезення.

Особливо великий склад було виявлено в Мілані. За це судитимуть інших п’ять українців. Банда діяла в декількох італійських регіонах центральної та північної Італії, вони відключали складні системи сигналізації. Всього під слідством перебувають двадцятеро осіб.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на конференцію “Українські школи в Італії: минуле, сучасне, майбутнє»

Мої пригоди на ЕКСПО в Мілані