in

Дільнична виборча комісія в Мілані провела перше засідання

alt  29 вересня 2012 р. відбулося перше засідання закордонної виборчої дільниці №900032 при Генеральному консульстві України в Мілані.

Центральна виборча комісія України Постановою від 26 вересня 2012 року №1091 затвердила склад дільничної виборчої комісії з виборів народних депутатів України закордонної виборчої дільниці №900032 при Генеральному консульстві України в Мілані (20123, Італія, м.Мілан, вул. Людовіко ді Бреме, 11) у кількості 21 чоловік.

Голова дільничної виборчої комісії – Юрій Журавель.

Заступник голови дільничної виборчої  комісії – Орест Васєк.

Секретар дільничної виборчої комісії – Марія Васєк.

Громадяни України, які станом на 28 жовтня ц.р. будуть знаходитися на Півночі Італії і бажатимуть взяти участь у виборах народних депутатів України, повинні бути включені до списку виборців на вищезгаданій виборчій дільниці.

Ті громадяни, які не перебувають на консульському обліку ( не мають у своїх паспортах відмітки про постановку їх на консульський облік) зможуть проголосувати, якщо завчасно звернуться до відповідної  дипломатичної установи із заявою щодо внесення їх до Державного реєстру виборців.

Після оприлюднення списків голосуючих, 9 жовтня ( списки будуть вивішені в приміщенні виборчої дільниці при Генеральному консульстві України в Мілані), у разі неточностей, можна звернутися з відповідними заявами не пізніше, як за 5 днів до дня голосування (до 22 жовтня 2012 року включно).

Внесення нових прізвищ до списку виборців в день голосування Законом забороняється. Власне, із згаданими обставинами і пов’язане прохання до громадян України завчасно звертатися із заявами щодо внесення їх до списку виборців.

Дільнична виборча комісія працює з 9 до 17 години щоденно. З усіма запитаннями звертатися за телефонами: 0039 3294491263, або 0039 3465048780.

Олена Канарчик

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Найчастіше українців не пускають до Італії

Свято Першого дзвоника в Українській школі у Римі (ФОТО)