in

Знайомтесь із новопризначеним Надзвичайний і Повноважним Послом України в Італійській Республіці

alt  
Євген Перелигін, Надзвичайний і Повноважний Послол України в Італійській Республіці офіційно приступив до виконання обов’язків

На посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італійській Республіці, Постійного представника України при Продовольчій та сільськогосподарській організації (ФАО) Організації Об’єднаних Націй, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Сан-Марино та Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Мальта” призначено Перелигіна Євгена Юрійовича.

Пан Посол народився 16 червня 1962 року в м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, закінчив Всеросійську академію зовнішньої торгівлі та Київський державний педагогічний інститут іноземних мов.
До призначення працював керівником Управління з питань європейської інтеграції Адміністрації Президента України.

20 лютого відбулася його зустріч з Директором Департаменту державного церемоніалу Міністерства закордонних справ Італії Cтефано Ронка, в ході якої глава української дипмісії в Римі вручив копії Вірчих грамот. За міжнародною дипломатичною практикою після цього акредитований представник іноземної держави офіційно може виконувати свої функції в країні перебування.

Пан Перелигін висловив вдячність панові С.Ронка за готовність прийняти його одразу після прибуття в італійську столицю. Представник італійського відомства відзначив протягом зустрічі, що готовий надавати всебічне сприяння двостороннім ініціативам для інтенсифікації відносин у всіх можливих сферах співробітництва.

М.С.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Кому Бенедикт XVI передасть Хрест?

Не “розкатуйте” губу на сексуальні губки…