in

Знамениті дизайнери з Іспанії та Італії приїдуть на Львівський тиждень моди

   Чимало гостей і дизайнерів з різних країн приїде цьогоріч на ХІІ сезон Lviv Fashion Week, що проходитиме 23-27 жовтня. Підтвердили свою присутність на Львівському тижні моди кутюр’є із світовими іменами – креативні директори італійського бренду San Andres Milano Андрес Кабаллеро та іспанського бренду Alfredo Villaba Дієго Віллальба.

Про це на прес-конференції зазначив організатор Lviv Fasion Week Петро Нестеренко-Ланько, передає кореспондент Укрінформу.

«Для нас стало приємною несподіванкою підтвердження провідними світовими дизайнерами одягу з Іспанії та Італії своєї участі у Львівському тижні моди. Львів’янам випаде честь побачити моделі кутюр’є, які одягали Періс Хілтон, Лілі Доналдсон, Ельзу Петакі та інших відомих акторів. Ці роботи друкують на обкладинках і фотосесіях журнали Vogue, Cosmopoliten, Collezioni HauteCouture, Hola. Вони фігурують у відеокліпах рок-зірок та провідних діджеїв, їх одягають кінозірки для дефіле по червоних доріжках кінофестивалів», – зазначив Нестеренко-Ланько.

За його словами, колекції почесних гостей – це справжні витвори мистецтва. Зокрема, Андреас Кабаллеро покаже роботи, створені у стилі нео-ретро з використанням унікальних тканин. Цей одяг на 90 відсотків пошитий вручну, за що його автор називає себе традиційним кравцем.

Чимало несподіванок принесуть також колекції ізраїльських, польських, російських, білоруських та українських дизайнерів, стверджує організатор заходу.

http://www.ukrinform.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія міняє Україну на Китай

Італійських ловеласів вдарили по найдорожчому