in

Що робити щоб подати заяву на декрет флуссі у цьому році

Прийом заявок по декрету флуссі 2016 почався 9 лютого. У цьому році в Італію можна приїхати для сезонної роботи, а також обміняти тип дозволу на проживання.

Заявки слід відсилати через сайт міністерства внутрішніх справ ТУТ, самостійно, або за посередництва профільних організацій.

Заяви прийматимуться до 31 грудня 2016 року. У будь-якому разі, необхідності поспішати немає. Вони не дають можливості легалізації, тому, ймовірно, квоти вичерпані не будуть.

Щоб з’ясувати, чи можете ви скористатися цим декретом флуссі, пропонуємо переглянути квоти та категорії працівників, яким вони призначені ТУТ.

Подаємо коди бланків, які слід заповнювати онлайн в залежності від типу:

– Modulo A – заява надозвіл про приїзд в Італію для домашніх працівників італійського походження відповідно до статті. 3 D.P.C.M. від 16 жовтня 2012 .

– Modulo B – заява про приїзд в Італію для підлеглої роботи для працівників італійського походження відповідно до статті. 3 D.P.C.M. від 16 жовтня 2012.

– Modulo BPS- заяви про приїзд в Італію згідно статей 22 і 23 Законодавчих декретів № 25.07.1998, N. 286 і ст. Указу Президента 30 394/99 і наступні зміни та доповнення, про працевлаштування приватними особами працівників, задіяних у спеціальних проектах.

– Modulo LS- заява про дозвіл на проживання для домашньої роботи для іноземців, які мають дозвіл на проживання ЄС.

– Modulo LS1- заява про дозвіл на проживання для домашньої роботи для іноземців, які мають довготривалий дозвіл на проживання ЄС, виданий іншою країною Євроспілки.

– Modulo LS2 – заява для перевірки існування квоти для самозайнятості та сертифікації наявності реквізитів самозайнятості, що відповідають ст. 26 і 9 Імміграція для іноземців, які мають дозвіл на проживання ЄС.

– Modulo VA- заява для перевірки існування квоти для конвертації типу дозволу на проживання з навчання, стажування та/або професійної підготовки у дозвіл на роботу.

– Modulo VB- заява для перевірки існування квоти для конвертації типу дозволу на проживання з сезонної роботи в дозволи на проживання для постійної роботи.

– Modulo Z- заява для перевірки існування квоти для самозайнятості та сертифікації наявності реквізитів самозайнятості.

 

Статті італійською ТУТ

____________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Сьогодні ”утворився” Ватикан. Як це було

Діаспору (і заробітчан) заохочують інвестувати в українців