in

Де гроші банди?

  Шановні друзі я не журналіст і не письменник але дозволю собі висловити міркування як простий громадянин України. В 2004 я пробув на помаранчевому майдані 15 днів і маю деякий імунітет на ейфорію мас що дозволяє мені дивитись на ситуацію дещо інакше, – я проживаю уже 7 років в Італії.

Під час теперішніх подій, трагічних подій в Україні повністю всі задаються питанням як перемогти діючий режим.для вирішення цієї проблеми ми повинні дізнатись хто чи що тримає Януковича при владі адже усім зрозуміло що Янукович програв в цій битві навіть якщо йому вдасться всіх розігнати і посадити. Припустимо що все закінчилось розгоном майдану, вибори 2015 рік Янукович з руками по лікті в крові навіть своїх земляків і своїх виборців набере 6-7 відсотків не пройшовши навіть перший тур.Отже чому президент не йде спокійно у відставку таким чином зекономивши гроші на тітушках і силовиках і незабруднившись кров’ю громадян. Багато аналітиків говорить вплив Москви а саме Путіна . Я не аналітик але дозволю собі не погодитись з цією гіпотезою через газові домовленості Юлії Тимошенко з Москвою простими словами Путін прогнув Тимошенко. Невже ви думаєте що Москва яка може впливати на воєнні конфлікти такі як в сирії не приручить Яцинюка Кличка чи Тягнибока будучи вони при владі.Таку людину як Янукович на такі дії може штовхати тільки одна єдина річ це ГРОШІ але постає запитання: ДЕ ГРОШІ БАНДИ???

1.Офшорні рахунки в Європі – НІ тому що Європа давно б зупинила кровопролиття (яскравий приклад цьому заарештовані рахунки в Європі пана Лазаренка накрадених грошей з України)

2.гроші в російських банках- НІ тому що Москва контролювала б Януковича навіть коли він спить.

3.гроші в Українських банках- НІ це самогубство

4.гроші в Києві –ТАК і при чому в готівці.

Приведу приклад: даішник бере взятку 100 грн 10 з яких залишає собі 90 начальнику даі начальник 80 віддає генералу генерал віддає 70 міністру внутрішніх справ міністр віддає 60 грн готівки призиденту це непорушна піраміда з якої годується весь верх і низ влади будь це комунальник чи простий міліціонер і ми недочекаємось що міліція буде з народом.

Знову виникає питання так де ці тонни ГОТІВКИ і їх дійсно тонни тому що потік корупції непреривний в день і вночі це повинні бути наповнені як мінімум 2 ангари грошима.З цих роздумів в мене напрошується висновок:

ГРОШІ БАНДИ ЗАХОВАНІ В КИЄВІ і Янукович не віддасть Київ ні за яких умов.

Віктор Вагилевич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Євромайдан-Флоренція (16.02.14) АНОНС

Як водії заробляють на українських заробітчанах