in

У Києві відбудеться спільний українсько-італійський бізнес-форум

   В листопаді 2012 року в Києві відбудеться спільний українсько-італійський бізнес-форум.

Про це в Українського союзу промисловців і підприємців домовилися сьогодні на зустрічі  з президентом Асоціації Італія-Україна Джузеппе Лагецца Маші та представниками бізнес-спільноти Абруццо (Італія).

Про це повідомили JeyNews у прес-службі президента УСПП А. Кінаха.

За словами президента УСПП Анатолія Кінаха,  для розвитку відносин двох країн велике значення мають контакти на рівні бізнес-структур.

«Італія займає третє місце з країн ЄС за обсягами торгівлі з Україною після Німеччини та Польщі. Загальний обсяг товарообігу за минулий рік склав порядку 5 млрд. дол., а сумарний обсяг інвестицій з Італії в Україну досягає 1 млрд. дол. Але це не межа для наших можливостей, потенціал двостороннього співробітництва є далеко не вичерпаним», – зазначив він.

Президент УСПП запевнив італійських колег, що Україна, незважаючи на труднощі, незворотньо інтегрується в Європейський союз, докладає серйозних зусиль задля підписання й ратифікації угоди про асоціацію і створення зони вільної торгівлі з ЄС.

«Європейський союз є для нас стратегічним партнером, співпраця з ним допомагає зміцнювати демократичні принципи, адаптувати законодавство до  європейських стандартів, розвивати сучасний бізнес»,  – зауважив А. Кінах.     
 
«Ми спостерігаємо позитивні тенденції в Україні і сподіваємося завдяки таким бізнес-зустрічам покращити рівень комерційних відносин між нашими державами та збільшити обсяг італійських інвестицій в українську економіку», – повідомив Джузеппе Лагецца Маші.

Італійські бізнесмени зацікавлені в розвитку співпраці в галузях автомобілебудування, легкої промисловості, енергетики та будівництва.

Крім того, італійська сторона наголосила на необхідності розвитку авіасполучення між нашими країнами, а саме – відкритті регулярних авіарейсів між українськими містами  та міжнародним аеропортом Абруццо (м. Пескара, Італія).

http://jeynews.com.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Реєстрація у списках виборців за кордоном завершилася

Українці вибороли золото, срібло та 2 бронзи на міжнародній олімпіаді з інформатики в Сірміоне