in

Біля Венеції автобус упав із мосту, серед загиблих і поранених є українці

Четверо українців загинуло та ще четверо поранено у жахливій трагедії в Італії, яка сталася увечері 03 жовтня 2023 року в місті Местре (регіон Венето). Внаслідок аварії загинула 21 людина, ще 15 – зазнали поранень. Серед жертв є двоє дітей.

Для звернення рідних та близьких померлих чи постраждалих в Генеральному консульстві України працює телефон гарячої лінії (+39) 3487 254 038.

Що відомо про аварію

Вона сталася увечері 3 жовтня. Автобус саме з’їжджав із Местре на Маргеру й автомагістраль А4. Поки не зрозуміло, що саме сталося, але він пробив перила, упав біля колій станції Местре і загорівся. Оскільки транспортний засіб працював на метані, то миттю спалахнув. На жаль, кілька людей згоріли заживо.

Автобус не був рейсовим: його винайняв кемпінг “Ху” у місті Маргера для своїх гостей. “Ху” приймав переважно іноземних гостей, і саме туди їхали загиблі туристи. Із кемпінгу автобуси їздили у Венецію, а в Маргері зупинялися на відпочинок. Кемпінг закрито, там не коментують інцидент.

На мапі Італії видно, що Маргера не просто близько від Венеції: це її ворота. Маргера – єдиний населений пункт, звідки можна дістатися Венеції напряму, тому її туристична привабливість очевидна. Також неподалік є міжнародний аеропорт.

В якому стані люди

Зараз відомо, що 21 особа загинула, багато поранено. Наразі правоохоронці ще працюють, тому кількість загиблих може зрости. Місцевий відділ охорони здоров’я Венеції активував протокол великих надзвичайних ситуацій: відповідно до нього працюватимуть усі відділення швидкої допомоги, а лікарів виведуть на зміну.


Funeralia
 – Міжнародні ритуальні послуги Олега Мілінського. Ритуальні послуги в Італії – перевезення тіл померлих земляків із будь-якого міста Італії в будь-яке місто України.
+39 331 109 41 68
+38 097 149 87 85
FUNERALIA.ORG

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 2 Середній: 4.5]

Світлана Лук’янченко: Наша слабкість стала силою

Трагедія у Венеції: куди звертатися родичам загиблих і постраждалих українців