in

В римському аеропорту заарештовано українців, наркокур’єрів кокаїну і героїну

В римському аеропорту Ф’юмічіно, поліція затримати сім кур’єрів кокаїну і героїну на суму 3 мільйони євро.

Про це повідомляє Маріанна Сороневич, на сторінках “Української газети в Італії“, із посиланням на італійське видання “Roma Tuday

Гору кокаїну і героїну було перехоплено фінансовою поліцією Провінційного командування Риму та агентами Митного аеропорту “Леонардо да Вінчі” у Ф’юмічіно.

Читайте також: УКРАЇНКА ПОПАЛА В ЛІКАРНЮ ПАВІЇ ЧЕРЕЗ ПОБИТТЯ КОЛИШНІМ, ТЕЖ УКРАЇНЦЕМ

Було вилучено понад 18 кілограмів, в тому числі кокаїн та героїн, та заарештовано 7 наркокур’єрів.

Пояснення та репертуар методів приховування наркотиків різноманітний. Наприклад громадянин Малі, який прибув із Нігерії для обходу контролю сховав 58 обгортки героїну серед африканських трав і коріння, призначених, за його словами, для древніх ритуалів його племені.

Двоє українців, які прибули із Сантьяго-де-Чилі, понад 5 кілограмів кокаїну розмістили в бокових стінках та подвійному днищі ручної поклажі.

Читайте також: 27-річний українець загинув у Турині, вилетівши із сідла мотоцикла

Ще шість кілограмів кокаїну виявлено у комп’ютерних сумках, які мали із собою двоє бразилійок, які прибули з Ріо-де-Жанейро.
Вилучені наркотики, враховуючи ступінь їх чистоти, дозволили б отримати близько чотирьохсот тисяч доз, гарантуючи торговцям близько трьох мільйонів євро.

Операція є частиною більш широкої кампанії боротьби з незаконним обігом кокаїну і героїну, запровадженого Римською гвардією в аеропортах та портах у підступах до столиці Італії.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українка попала в лікарню Павії через побиття колишнім, теж українцем

Італія взялась за розробку власної вакцини від COVID-19